STB face angajări! Pe ce post şi care sunt cerinţele

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 12:05
STB face angajări! Pe ce post şi care sunt cerinţele GALERIE FOTO
STB face angajări! Se caută șoferi de autobuz

Societatea de Transport București (STB) face angajări! Într-un anunț postat pe site-ul oficial, societatea aflată în subordinea Primăriei Capitalei precizează că se află în căutarea de șoferi de autobuz, iar cei interesați își pot trimite CV-urile în vederea unui interviu de angajare, însă trebuie să știe că trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

„Societatea de Transport Bucureşti STB S.A. efectuează recrutarea şi selecţia de personal calificat în vederea angajării în meseria conducător autobuz”, se arată în anunțul postat pe internet de STB. Cei care doresc să devină șoferi și să conducă autobuzele pe șoselele Bucureștiului trebuie să îndeplinească următoarele cerințe și să dețină următoarele acte:

  • Permis de conducere categoria D;
  • Certificat de pregătire profesională a conducătorului auto categoria D;
  • Adeverinţă/diplomă absolvire minim 10 clase;
  • Certificat de cazier judiciar fără înscrisuri;
  • Aviz medical de la medicul de familie cu menţiunea „este sau nu este în evidenţă cu boli cronice sau neuropsihice.”
Cei care vor să devină șoferi STB trebuie să îndeplinească anumite cerințe
Cei care vor să devină șoferi STB trebuie să îndeplinească anumite cerințe

STB face angajări! Se caută șoferi de autobuz

„CV-urile însoţite de documentele prezentate se pot depune atât la sediul central din Bd. Dinicu Golescu nr. 1, sector 1, Bucureşti, de luni până vineri, între orele 07.00-15.00, la Registratura Generală, parter sau se pot transmite pe email:  info@stbsa.ro; Informaţii se pot obţine la numărul de telefon:031/425.50.24, program de luni până vineri, între orele 08.00-14.00″, se menționează în anunțul STB de angajare.

Candidații care vor fi selectați în urma depunerii CV-urilor vor fi contactați pentru a completa actele necesare angajării în cadrul STB pe postul de șofer de autobuz. CV-urile și cererile de angajare care nu îndeplinesc cerințele menționate în anunț vor fi clasate. De asemenea, CV-urile și cererile care nu sunt selectate în vederea angajării vor fi înregistrate în baza de date a STB.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×