Proteste la STB, luni! Cum se circulă în București! Anunțul companiei de transport

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
28/01/2019, 09:33
Proteste la STB, luni! Cum se circulă în București! Anunțul companiei de transport GALERIE FOTO
Proteste la STB, luni! Cum se circulă în București! Anunțul companiei de transport

S-au anunțat proteste pentru luni la STB. Compania de transport a anunțat și cum se va circula în București, după zilele de coșmar cu ploaia înghețată care a paralizat transportul public în Capitală în ultimele zile. Pentru luni, sindicalistii din Societatea de Transport Bucuresti au anunțat că vor protesta la Autobaza Militari, cu începe de la ora 11:00.

Liderul de sindicat al STB, Florin Ivan, a anunţat că în cursul zilei de luni este programat un protest la Autobaza Militari. „Scopul protestului il constituie: recuperarea banilor furati de conducere pentru indemnizatia de concediu; recuperarea banilor furati de conducere pentru libere si consecutive; sustinerea Statului Personalului din Transportul Public Local; pentru munca egala = plata egala”, a transmis Florin Ivan.

Proteste luni la STB! Compania de transport a anunțat că în București se circulă normal

Sunt anuțate proteste la STB pentru luni! Sindicaliştii cer recuperarea banilor, asigurari CASCO pentru parcul auto şi evaluarea riscurilor pentru toţi salariaţi. „Pana acum au primit doar pilele de partid sau de sindicat. Scopul principal este incadrarea in conditii deosebite sau speciale de munca si obtinerea grupei de munca. Grupa de munca inseamna pensionarea anticipata”, a spus liderul de sindicat, Florin Ivan.

Proteste luni la STB! Compania de transport a anunțat că în București se circulă normal

STB a anunțat printr-un comunicat că circulația nu va fi afectată în Capitală. După ce ploaia înghețată a creat probleme, în București se va circula normal luni. „Societatea de Transport Bucuresti – STB SA anunta ca, in urma eforturilor facute in ultimele trei zile de salariati si de echipele de interventie, luni, 28.01.2019, va fi asigurata circulatia normala pentru intregul parc programat. STB SA le cere scuze calatorilor pentru situatiile nedorite aparute in urma conditiilor meteorologice si le multumeste pentru intelegerea de care au dat dovada fata de situatia extrema exitstenta”, se arată în comunicatul dat de societate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×