Unchiul lui Leo de la Strehaia a murit într-un accident rutier. Ion Mituş a intrat cu maşina pe contrasens

în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 17:02
Unchiul lui Leo de la Strehaia a murit într-un accident rutier. Ion Mituş a intrat cu maşina pe contrasens
Unchiul lui Leo de la Strehai a murit

Ion Mituş, unchiul lui Leo de la Strehaia, a murit, astăzi, în urma unui grav accident rutier. Acesta a intrat cu maşina pe care o conducea pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu o autoutilitară ce se deplasa regulamentar.

Unchiul lui Leo de la Strehaia, Ioan Mituş, a murit într-un accident rutier

Unchiul lui Leo de la Strehia, Ion Mituş, a murit într-un accident rutier produs marţi, pe DN 6, în zona localităţii Faţa Cremenei. Ion Mituş a intrat cu autoturismul pe care îl conducea pe contrasens. Astfel, a intrat violent într-o maşină ce se deplasa regulamentar.

Marţi, Ion Mituş, unul dintre cei mai bogaţi romi din Strehaia, se afla într-un bolid de lux, alături de soţia sa. Potrivit unor surse locale, Ion Mituș, unul dintre cei mai bogati romi din Strehaia și unchiul lui Leo de la Strehaia, se afla într-un bolid de lux, împreună cu soția sa.

Ion Mituş a murit pe loc

Acesta ar fi făcut mai multe depăşiri neregulamentare, iar la un moment a trecut chiar şi pe lângă un echipaj de poliţie.

Poliţiştii erau ocupaţi cu un şofer pe care îl sancţionau pentru încălcarea legii, astfel că nu au putut pleca după Ion Mituş. După câţiva kilometri parcurşi, Ioan Mituş a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară. Ion Mituş a murit pe loc în urma impactului devastator.

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Strehaia în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 în afara localității Fața Cremenii, pe fondul vitezei excesive și după efectuarea unei depășiri neregulamentare a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Soţia lui Ion Mituş, pasagerul din dreapta maşinii, a scăpat cu viaţă fiind salvată de centura de siguranţă a maşinii. Din păcate, Ion Mituş nu purta centura de siguranţă la momentul impactului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×