Leo de la Strehaia a ajuns de urgență la spital. Afaceristul ar fi făcut un nou accident vascular cerebral

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 14:10
Leo de la Strehaia a ajuns de urgență la spital. Afaceristul ar fi făcut un nou accident vascular cerebral
Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral, al doilea de anul acesta. Sursa foto: huff.ro

Leo de la Strehaia a ajuns de urgență la spital. Afaceristul cunoscut pentru relațiile sale cu mai multe asistente tv din showbiz-ul românesc a postat o fotografie pe contul său de Facebook în care apare cu perfuzii la mâna dreaptă, pe patul de spital. Acesta a fost internat la Spitalul Fundeni din Capitală, unde este însoțit de celebra Dana Criminala.

Leo de la Strehaia a suferit un alt accident vascular cerebral

Ion Stelică Mihai, pe numele său real, a ajuns la Fundeni, iar în urma investigațiilor medicale a aflat că a suferit un al doilea accident vascular cerebral, notează cancan.ro. La fotografia postată de fostul iubit al Loredanei Chivu au comentat mai mulți prieteni și fani de-ai controversatului afacerist, cei mai mulți urându-i însănătoșire grabnică.

„Sănătate multă Leo și tot binele din lume. Doamne Ajută!; Însănătosire grabnică! Sănătate maximă!;  Multă sănătate!!”, sunt câteva dintre mesajele postate la imaginea de pe pagina de Facebook a lui Leo. În luna august a acestui an, Leo a mai suferit un AVC.

leo de la strehaia
Afaceristul a postat o fotografie cu el pe patul de spital. Sursa foto: Facebook

Afaceristul a suferit un AVC și în luna august

„Leo de la Strehaia este în stare gravă, încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând. A făcut un AVC (n.r.: accident vascular cerebral), a fost internat la Floreasca, iar medicii de acolo au făcut o minune și l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales că are un istoric medical de speriat. Leo a fost externat, e acasă, dar nu vorbește. Mai scoate sunete, când vrea ceva, dar, din păcate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toți din jurul lui, ne rugăm să se facă bine”, au declarat în august, după ce suferise primul AVC apropiați de-ai afaceristului pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×