Leo de la Strehaia a făcut atac cerebral! “Poate să moară oricând!”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
16/08/2019, 11:22
Leo de la Strehaia a făcut atac cerebral! “Poate să moară oricând!” GALERIE FOTO
Leo de la Strehaia a fost externat, dar nu poate să vorbească. Sursa foto - facebook

Leo de la Strehaia are probleme serioase de sănătate. Acesta a făcut un atac cerebral și a ajuns pe patul de spital. Artistul a trecut pur și simplu pe lângă moarte și numai inspirația medicilor l-a ținut în viață. Stresul din ultima perioadă a fost prea mult pentru Leo de la Strehaia care a fost internat de urgenţă la Floreasca.  ”Leo de la Strehaia este în stare gravă, încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând.

Leo de la Strehaia a făcut atac cerebral!

A făcut un AVC (atac cerebral vascular, n.red.), a fost internat la Floreasca iar medicii de acolo au făcut o minune și l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales că are un istoric medical de speriat”, a spus un apropiat de-al familiei celor de la wowbiz.ro. Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia, este cu adevărast disperată. ”Dana plânge tot timpul, mai ales că ea a făcut tot ce i-a stat în putință să îl protejeze pe Leo.

Adică, îl tot sfătuia să nu mai fumeze atât de mult, să nu mai bea atâtea sucuri, meniul reușise să îl schimbe, dar Leo nu voia să o asculte. Adică, sincer, Leo de la Strehaia are 42 de ani, dar problemele cu inima sunt ale unui om de 80”, a mai spus sursa citată. Sunt probleme serioase si în privința recuperării cunuscutului ”Prinț al Țiganilor”, care nu decurge delocbine. ”Leo a fost externat, e acasă, dar nu vorbește.

Leo de la Strehaia a făcut atac cerebral! Leo de la Strehaia și Dana Criminala
Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia este cea care îl îngrijește pe „Prințul Țiganilor”. Sursa foto – facebook

“Poate să moară oricând!”

Mai scoate sunete, când vrea ceva, dar, din păcate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toți din jurul lui, ne rugăm să se facă bine”, au mai scris cei de la wowbiz.ro. Aceeași sursă a stat de vorbă și cu Dana Criminala, soția artistului. ”Nu vreau să spun prea multe, dar, da, este grav. Sper să se facă cât mai repede bine”, a spus aceasta. În urmă cu puțin timp, Leo de la Strehaia a ajuns a suferit un preinfarct. 

”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze. Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi… Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea. Am poftit eu prea mult la tot felul de mâncăruri, iar eu nu prea am voie. Și, oricum, nu mi-am mai făcut de prea mult timp analize… Dar, dimineața mi-e cel mai greu, parcă nu îmi vine nici să mă mai trezesc. Trebuie să mă apuc, din nou, de regim, nu am ce să fac”, spunea Leo de la Strehaia despre situația lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×