Leo de la Strehaia, foarte bolnav: „Mă tem să nu mor ca Maharu”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 11:00
Leo de la Strehaia, foarte bolnav: „Mă tem să nu mor ca Maharu”
Leo de la Strehaia are probleme de sănătate

Leo de la Strehaia trece prin momente dificile. Cunoscutul invitat al emisiunilor de tip tabloid are probleme de sănătate care îl îngrijorează extrem de tare. Leo mărturisește că vestea tragică a morții lui Nicu Maharu l-a cutremurat, iar acum are numai gânduri negre

Leo de la Strehaia se teme să nu aibă soarta lui Maharu

Nopțile sunt din ce în ce mai grele pentru Leo de la Strehaia, din pricina problemelor de sănătate care nu-i dau pace de ceva vreme. Afectat de moartea interlopului Nicu Maharu, Leo a început să aibă tot mai multe temeri, când vine vorba de starea sa de sănătate.

Mi-e tare rău. În fiecare noapte mă pun în pat și mă gândesc că ar putea să fie pentru ultima oară. Mi-e frică că o să mor, ca Maharu, așa, din senin! El era bbolnav, știam, dar nu mă așteptam să se ducă… Eu sunt grav bolnav, am mari probleme cu inima și mi-e frică că fiecare noapte e ultima. Mi-e frică că nu mă mai trezesc” , a declarat Leo de la Strehaia, pentru Wowbiz.

Leo de la Strehaia a vorbit despre problemele sale de sănătate
Leo de la Strehaia a vorbit despre problemele sale de sănătate

Leo de la Strehaia ține regim

Totodată, cunoscutul om de afaceri a spus că în ultima vreme a urmat cu strictețe un regim alimentar, recomandat de medici. Mai mult decât atât, Leo va merge din nou la spital, pentru a se trata împotriva bolii de care suferă.

Sunt la dietă, nu mai am curaj să mănânc ceva mai gras. M-au speriat și medicii, dar cred că au dreptate, nu degeaba au făcut școală. Mi-au zis că dacă mai mănânc gras nu mai are rost să îi deranjez…”.

Mă duc la Timișoara, la medicul meu, cel care m-a operat, mă internez acolo și sper să mă vindece. Oricum, am vorbit cu el, mi-a spus că trebuie să fac controlul și să îi urmez sfaturile ca poruncile din Biblie. Nu vreau să mor, așa că o să fac tot ce îmi zice el” , a mai spus Leo de la Strehaia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×