Leo de la Strehaia a făcut preinfarct! În ce stare se află acum

Raluca Ogaru    Mirela Apostol   
în Stiri mondene
06/03/2019, 23:11
Leo de la Strehaia a făcut preinfarct! În ce stare se află acum
Leo de la Strehaia se află acum în afara oricărui pericol

Leo de la Strehaia a suferit un preinfarct şi a ajuns de urgenţă la spital, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate. Celebrul „Prinţ al Ţiganilor” a oferit detalii după cumpăna prin care a trecut, citat de Wowbiz:

Leo de la Strehaia a suferit un preinfarct

”M-am enervat foarte tare… Am început să mă simt rău, iar apoi… nu îmi amintesc prea multe. Am simțit o durere ascuțită în piept, cred că mi s-a făcut rău și m-am trezit la spital, în perfuzii.

Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze.

Leo de la Strehaia a suferit un preinfarct
Leo de la Strehaia a suferit un preinfarct

Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi… Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, a spus Leo de la Strehaia pentru Wowbiz.

Leo de la Strehaia a făcut şi un infarct

Istoricul medical al lui Leo de la Strehaia este unul negativ, acesta suferind deja un infarct în urmă cinci ani, după care a fost supus la două intervenţii chirurgicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×