Alexandru Cumpănașu anunță arestări importante în cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu are vești proaste pentru clanurile din Olt

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 14:39
Alexandru Cumpănașu anunță arestări importante în cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu are vești proaste pentru clanurile din Olt
Alexandru Cumpănașu anunță o arestare importantă în Italia, în cazul Caracal. Sursa foto: Hepta.ro

Cazul Caracal a ținut prima pagină a ziarelor începând din vară, dar de când mecanicul Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată nu se mai știe nimic. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani răpită și ucisă cu sânge rece de inculpatul din Caracal, a dezvăluit că în curând se va face o arestare foarte importantă în Italia.

Noi arestări în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu spune despre cine e vorba

Unchiul Alexandrei Măceșanu a postat pe unul dintre conturile sale de socializare că, în curând, oamenii legii de pe teritoriul Italiei vor face o arestare foarte importantă în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu nu a dat mai multe informații, însă a lăsat să se înțeleagă că are legătură cu clanurile mafiote din județul Olt.

„Veşti proaste pentru clanurile Baboi, Dincă şi Ţăndărei. Are legătură cu familia Dincă, clanul Baboi şi răpirea fetelor! Statul român făcut de râs în ultimul hal! Meritul prietenului meu să fie al lui. Şi îl felicit. Veţi vedea!”, a scris unchiul fete de 15 ani răpită în iulie 2019, pe pagina de Facebook.

Alexandru Cumpănașu, plângere penală împotriva mai multor clanuri

Alexandru Cumpănașu are încredere în justiția din țara noastră și spune că încă mai există procurori corecți. Fostul candidat la alegerile prezidențiale a mai precizat că a depune plângere penală pe numele a trei clanuri din județul Olt, printre care se numără și Dincă.

„Mai sunt și procurori corecți: Am vești proaste pentru clanurile BABOI, DINCĂ, ȚĂNDĂREI și persoane care în NUMELE LOR au acționat împotrivA mea și a familiei mele‼‼‼

Față de plângerea penală depusă de mine, am fost înștiințat de Parchet și IGPR că s-a dispus începerea urmăririi penale și constituirea dosarului penal‼ Amenințările sunt de o gravitate fără precedent atât la adresa mea, a familie mele, dar și a altor persoane apropiate: omor, răpire, viol, șantaj, tortură‼‼‼

Îneperea urmării penale sper să fie urmată de arestarea celor vinovați de urgență‼ Probele sunt directe și zdrobitoare! Clanurile  față de care am depus plângerea sunt: CLANUL BABOI, CLANUL DINCÎ, CLANUL ȚĂNDĂREI‼ Amenințrile sunt imposibil de scris aici”, a mai scris Cumpănașu într-un mesaj anterior.

Fostul șef-adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexa, dat afară din Poliție

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat în ședința de Guvern de acum câteva zile că a fost demis din funcție fostul adjunct al Poliției din Olt, comisarul-șef Nicolae Alexe, bărbatul sub conducerea căruia IPJ Olt a cercetat dispariția Alexandrei Măceșanu în noaptea de 26 spre 27 iulie 2019.

Nicolae Alexe a fost demis din postul de șef-adjunct al IPJ Olt încă din iulie 2019, iar apoi a fost audiat în dosarul de abuz în serviciu deschis în legătură cu modul în care procurorii și polițiștii au acționat în cazul dispariției fetei de 15 ani din comuna Dobrosloveni, județul Dolj.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×