Unchiul Ellei de la Puterea Dragostei a murit din cauza coronavirusului. Mesajul transmis de concurentă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/04/2020, 15:52
Unchiul Ellei de la Puterea Dragostei a murit din cauza coronavirusului. Mesajul transmis de concurentă
Unchiul Ellei de la Puterea Dragostei a murit din cauza coronavirusului. Mesajul transmis de concurentă. Sursa foto: Instagram.com

Ella, una dintre concurentele din emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D, traversează o perioadă grea după ce unchiul său a murit la două săptămâni după ce a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Tânăra a transmis în mediul online un mesaj prin care a împărtășit vestea tristă cu fanii săi.

Ella de la „Puterea Dragostei”, în doliu, după ce i-a murit un unchi infectat cu COVID-19

Concurenta de la „Puterea Dragostei” a povestit în urmă cu două săptămâni că una dintre rudele sale a fost infectată cu coronavirus, aflându-se în stare gravă la spital. La vremea respectivă Ella a mărturisit că unchiul ei este singur în țară pentru că toți copiii acestuia locuiesc în străinătate.

Din nefericire, bărbatul care nu împlinise vârsta de 70 de ani a pierdut lupta cu boala, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale. Ella a împărtășit vestea trecerii în neființă a unchiului ei pe una dintre paginile sale de socializare unde a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Zbor lin, unchiule! Odihnește-te în pace! Vei rămâne în inimile noastre”, a scris frumoasa brunetă pe pagina de Instagram, relatează wowbiz.ro.

Ce spune concurenta despre criza cu care ne confruntăm: ”Mi-e frică”

În momentul în care unchiul ei a fost depistat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus Ella a început să se teamă pentru tatăl ei. Se pare că părintele concurentei de la „Puterea Dragostei” a intrat în contact direct cu unchiul decedat ulterior de COVID-19.

De asemenea, tânăra a mărturisit că oamenii tot nu conștientizează situația la care ne expunem. Ella se gândește cu groază că țara noastră va ajunge să piardă foarte multe persoane, inclusiv în rândul medicilor care lucrează în prima linie cu virusul acesta din China.

„Tocmai am aflat că unchiul meu e intubat, are coronavirus. Toți copiii sunt plecați peste hotare, tatăl meu a intrat în contact cu el pentru că i-a luat temperatura. Mi-e frică, tatăl meu are diabet. Unchiul meu n-avea nimic, iar în două zile a intrat în comă.

Are până în 70 de ani… Mă sună toate verișoarele… Noi nu conștientizăm cât de gravă e situația. Mă gândesc câți oameni sunt la fel acasă. Ne pierdem părinții, doctorii… ne pierdem. 

Mi-e frică pentru părinții mei. Tata și mama au avut contact direct, fără mască. Nu m-au ascultat. Am o stare de nervi… Am încercat din doi medici, măcar unul să-mi răspundă.

A sunat ieri tatăl meu la salvare și nu a vrut să vină. A insistat, unchiul meu delira și abia atunci au venit”, a mărturisit bruneta, potrivit sursei menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×