Ce se întâmplă cu Jador, se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a făcut anunțul

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
15/04/2020, 21:46
Ce se întâmplă cu Jador, se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a făcut anunțul
Jador de la "Puterea Dragostei" se însoară. Cine este viitoare soție sursă foto: instagram

Jador s-ar putea întoarce la Puterea Dragostei. „Încearcă mulți să îl copieze. O să vină el….”, a spus Ella în emisiune. În acest timp, concurenții au tot felul de divergențe. Băieții se distrează, fetele se critică.

Jador se pregătește de revenirea la Puterea Dragostei

Pe 9 februarie, Jador părăsea Puterea Dragostei, în urma nominalizărilor făcute de concurenți. Ei au ales ca Jador să plece din competiție, dar cele mai multe dintre fete au fost întristate de această decizie. Nici el nu a fost mai fericit, în ciuda divergențelor pe care le-a avut cu anumiți concurenți.

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost despărțirea de Ella. Cei doi s-au îmbrățișat și au dansat împreună, iar Ella a vrut să îi transmită anumite gânduri. Jador nu a vrut să audă nimic. Doar s-a bucurat de ultimele momente cu ea.

Acum, la mai bine de două luni de la acel moment trist, tot Ella este cea care spune că Jador se va întoarce în competiție, pentu că trebuie să le arate băieților cum se fac glumele adevărate.

Ella: „O să vină el, stai liniștită”!

Repicile acide și înțepăturile cug pe bandă rulantă în casa băieților. Se fac discuții pe seama lui Turcu și a lui Cătălin care sunt acuzați că îl copiază pe Jador. Încearcă să facă glume, dar nu le iese.

În tot acest timp, Ligi, Andreea Pirui, Bianca și Livian discutau despre Jador și își exprimau dorința ca acesta să se întoarcă în emisiune, pentru a le arăta băieților cum se face o glumă adevărată.

Pirui: „Lui Cătălin îi e cel mai ciudă pe Jador!”
Ella: „Normal! Ce m-as bucura să vină…”
Ligi: „Ce mi-ar plăcea să vină Jador să le explice cum ar trebui să fie făcute niște glumițe”
Ella: „O să vină el, stai liniștită!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×