O nouă amenințare pentru Bianca Drăgușanu. Ella de la Puterea dragostei, contactată de Alex Bodi

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/04/2020, 11:31
O nouă amenințare pentru Bianca Drăgușanu. Ella de la Puterea dragostei, contactată de Alex Bodi
Ella de la Puterea Dragostei, foarte bună prietenă cu Alex Bodi. Sursa foto: captură Youtube/ Instagram

După Daria Radionova, un nou personaj, Ella de la Puterea dragostei, pare a-i da târcoale afaceristului Alex Bodi. Bărbatul cu care este în relație Bianca Drăgușanu este curtat de tot mai multe dive, iar fostei lui Botezatu cu siguranță nu-i pică bine.

Ella de la Puterea dragostei, bună prietenă cu Alex Bodi

Telenovela din viața lui Alex Bodi cunoaște azi un nou episod. După scandalul iscat în presă de presupusa relație dintre rusoaica Radionova și musculos, o nouă fată, o concurentă din reality-show-ul de la Kanal D, pare să fi fost contactată de acesta.

Ella a recunoscut că îl cunoaște pe Alex Bodi, dar, așa cum a spus și Daria după ce gluma s-a îngroșat, nu a fost vorba despre altceva decât de o simplă amiciție.

L-a cunoscut pe Bodi înainte ca afaceristul să fie cu Bianca Drăgușanu

Concurenta de la Puterea dragostei a mărturisit pentru wowbiz.ro că are mulți prieteni și că nu se poate pune problema despre vreo aventură cu Alex Bodi, deși a recunoscut că a fost abordată de el.

„Între mine, nu a existat niciodată mai mult decât o amiciție, o prietenie. Da, am vorbit, dar am vorbit rar, noi avem prieteni în comun, înainte de a fi el cu Bianca, atunci l-am cunoscut. Așa că, nu e nimic, nu am avut nimic cu el, Doamne…”, a dorit să lămurească Ella.

O prietenă de-ale brunetei a declarat pentru aceeași sursă că ultima oară cei doi au vorbit exact după divorțul anunțat de Bianca Drăgușanu, însă niciunul nu a avut vreo altă intenție decât aceea de a se confesa.

Ella de la Puterea dragostei și Bodi, spune acea prietenă care rămâne sub anonimat, au nu doar mulți prieteni în comun, ci și povești de iubire trase la indigo. Amândoi au avut de pătimit din dragoste și de multe ori, atunci când vorbesc, își dau seama că viețile lor amoroase sunt ca un carusel.

Pe lângă Ella de la Puterea dragostei, Alex Bodi a fost cuplat de tabloide și cu rusoaica Daria Radonova. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×