Daria Radionova, despre împăcarea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu: „Drama lor ieftină”

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 16:21
Daria Radionova, despre împăcarea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu: „Drama lor ieftină”
Daria Radionova a vorbit pentru prima oară despre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram

O nouă răsturnare de situație în telenovela dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! Daria Radionova, presupusa fostă iubită a musculosului care face afaceri cu lingouri de aur a rupt tăcerea și spune că este sătulă de „drama ieftină” a celor doi.

Daria Radionova nu vrea să audă de Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Presa tabloidă scria zilele trecute că Alex Bodi și-ar fi găsit o nouă parteneră, o rusoaică apetisantă cu care a fost văzut.

Rusoaica susține că nu a existat niciodată ceva între ea și afacerist, ba chiar a făcut un apel să nu mai fie asociat numele ei cu cei doi, despre care nu are cuvinte tocmai frumoase de spus.

„Dacă au nevoie de o a treia persoană, să găsească pe altcineva”

„Faptul că ei sunt împreună sau nu sunt împreună nu mă deranjează deloc. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu deloc asociată cu ei. Dacă au nevoie de o a treia persoană pentru a-și face relația să funcționeze, atunci trebuie să găsească pe altcineva, nu pe mine”, a declarat Daria Radionova pentru spynews.ro.

„Și vreau să adaug că nu a fost nimic între noi și că nu va fi niciodată nimic. Așa că nu are rost să tot vorbim despre haosul acesta și să fie implicat numele meu în drama lor ieftină”, a completat șatena.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au dat încă o șansă după ce au ajuns în fața unui nou divorț, bărbatul fiind acuzat chiar de mama blondinei că a fost agresiv fizic și verbal cu fata ei.

Scandalul a luat amploare când Madi Drăgușanu a sunat la poliție să îl reclame pe ginere. Cei doi și-au dat seama că tot circul mediatizat nu le face deloc bine, mai ales că amândoi trăiesc din imagine.

Au reflectat așa că s-au gândit foarte serios să îngroape securea războiului și să o ia de la capăt. A miliarda oară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×