Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, adio pentru totdeauna. Motivul divorțului, infidelitatea omul de afaceri

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/03/2020, 15:25
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, adio pentru totdeauna. Motivul divorțului, infidelitatea omul de afaceri
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notar după doar 7 luni de căsnicie. Sursa foto: Instagram.com

Nu de puține ori Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii scandalurilor și au dorit de mai multe ori să divorțeze la notar. Marți, 10 martie, a fost ziua în care vedeta și omul de afaceri și-au spus adio pentru totdeauna, motivul fiind infidelitatea lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în biroul notarului, la semnarea divorțului

Relația de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una controversată încă de la început și presărată cu numeroase scandaluri și împăcări. După ce s-au căsătorit în vara anului 2019 cei doi amorezi au vrut să divorțeze de cel puțin trei ori, dar iată că ieri, 10 martie și-au spus „Adio” pe bune.

Separarea, la fel ca întreaga relație a fost una de-a dreptul uimitoare. Vedeta i-a reproșat musculosului chiar în biroul notarial că a înșelat-o cu o frumoasă rusoaică, moment în care Alex Bodi a izbucnit și i-a smuls telefonul mobil pe care ulterior i l-a aruncat pe geam. De data aceasta, decizia de separare este una definitivă, Bianca Drăgușanu menționând într-un comentariu pe o rețea de socializare că „a scăpat”.

„Bianca a dorit să se despartă de soțul ei prima dată în septembrie, după ce s-a întors din luna miere, mai devreme decât Bodi, și, culmea, a ajuns direct la spital cu o coastă fisurată, semn că pe yacht s-au întâmplat lucruri ciudate! Pe urmă, în decembrie, la început, a fost o nouă acțiune de separare, dar ambii au decis că este cazul să își mai acorde o șansă!”, a declarat o persoană apropiată cuplului Bianca – Alex, relatează wowbiz.ro.

Divorț în lumea showbiz-ului autohton. Bianca și Alex Bodi nu mai sunt un cuplu

„În ianuarie, situația a stat la fel, adică dorință de divorț și apoi, iar revenire la sentimente mai bune. Acum însă, nimic nu a mai schimbat decizia și, se pare, că totul se va termina aici”, a mai spus sursa citată mai devreme.

Cel care a intentat divorț de data aceasta a fost chiar Alex Bodi care i-a trimis frumoase vedete o înștiințare printr-un mesaj telefonic spunându-i să se prezinte la notar. Scandalul dintre cei doi ar fi izbucnit în momentul în care „blonda lui Bote” i-a arătat musculosului o filmare în care dansează tandru cu o tânără.

Se pare că motivul divorțului nu a fost nicidecum violența domestică, ci mai degrabă faptul că Alex Bodi s-a îndrăgostit de o frumoasă rusoaică pe nume Daria Radionova alături de care a petrecut o vacanță de vis la Monaco. Sursele cancan.ro susțin că cei doi au vizitat aceleași locuri, dar ulterior rusoaica a șters toate pozele de la rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prieteni după divorț

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație cu năbădăi mai bine de 2 ani din care doar 7 luni au fost soț și soție. Frumoasa blondină este devastată și nu va trece foarte ușor peste suferința pricinuită de cel de-al doilea soț, dar a mărturisit că ea și Alex Bodi vor rămân prieteni, cu siguranță.

„M-am grăbit (n.r. – când s-a căsătorit cu Alex Bodi). O să rămânem prieteni, normal”, a declarat fosta soție a omului de afaceri mediat cum a părăsit biroului notarial.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×