Şoc în Showbiz. Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/03/2020, 14:04
Şoc în Showbiz. Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi
Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi. Sursa foto: Facebook

Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi. Vedeta, care a recunoscut divorţul, a redevenit astfel din nou o femeie liberă. Divorţul a avut loc astăzi, 10 martie.

Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu mai formează un cuplu, scrie prosport.ro. Aceştia au divorţat la notar. Iniţiativa divorţului a venit din partea lui Alex Bodi care a vrut să pună capăt relaţiei zbuciumate pe care o avea cu Bianca Drăguşanu.

Hotărâre divorţului a venit, se pare, după ultimul scandal monstru care a avut loc între ei chiar de ziua fostei prezentatoare TV.

Alex Bodi a iniţiat procedura de divorţ

Astfel, omul de afaceri i-a trimis Biancăi Drăguşanu a notificare pentru ca aceasta să se prezinte în faţa notarului. Ambii, atât Bianca Drăguşanu, precu şi Alex Bodi au fost de acord cu divorţul.

Este adevărat! Da. Am divorțat la notar acum„, a declarat Bianca Drăgușanu.

Ultima ceartă dintre cei doi proaspăţi divorţaţi a avut loc într-un parc. La faţa locului a fost chemată şi poliţia. În ziua în care împlinea 38 de ani, Bianca Drăguşanu, mama ei şi Alex Bodi se aflşau în parc, moment în care între ginere şi mama soacră a izbucnit un scandal uriaş.

Alex Bodi a fost la un pas să o ia la bătaie pe mama Biancăr Drăguşanu, astfel că poliţia a fost anunţată pentru a aplana conflictul.

Scandalul ar fi pornit după ce mama Biancăi Drăguşanu i-ar fi reproşat ginerelui său că este violent cu fiica sa. Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu s-au căsătorit civil în anul 2019, în vară.

La finalul anului trecut, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au mai avut o tentativă de divorţ, nefinalizată însă după ce protagoniştii au decis să se împace. De data aceasta ruptura este definitivă, cuplul finalizând divorţul în faţa notarului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×