Scandalul „sorcovelor” se amplifică. Bianca Drăguşanu susţine în continuare că participantele la Bravo, ai stil. Celebrities se îmbracă ca nişte sorcove

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 12:16
Scandalul „sorcovelor” se amplifică. Bianca Drăguşanu susţine în continuare că participantele la Bravo, ai stil. Celebrities se îmbracă ca nişte sorcove
Bianca Drăguşanu amplifică scandalul "sorcovelor". Sursa foto: Facebook

Scandalul „Sorcovelor” se amplifică. Bianca Drăguşanu, care a spus despre concurentele de la „Bravo, ai stil. Celebrities” că se îmbracă ca nişte sorcove, îşi susţine în continuare opinia. Vedeta o vede pe Andreea Tonciu ca fiind singura concurentă cu stil şi cu atitudine din concurs.

Bianca Drăguşanu a mai spus încă o dată despre concurentele „Bravo, ai stil. Celebrities” că sunt ca nişte sorcove

Bianca Drăguşanu a inflamat spiritele la „Bravo, ai stil. Celebrities” după ce a declarat că fetele implicate în concurs se îmbracă ca nişte sorcove.

Bianca Drăguşanu o vede pe favorita ei, Andreea Tonciu, ca fiind singura concurentă cu stil şi cu atitudine şi susţine despre celelalte că sunt frumoase dar că se îmbracă ca nişte sorcove. ”Cred că cel mai bine îmbrăcată de pe acolo și femeia care are atitudine și stil este Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, favorită Biancăi Drăguşanu

Este favorita mea și despre restul fetelor pot să îți spun doar că sunt niște fete frumoase și.. atât. Și care se îmbracă ca niște sorcove”, insistă Bianca Drăgușanu.

În plus, Bianca Drăguşanu a declarat că a te îmbrăca ca o sorcovă nu este nimic rău. ”Am zis că se îmbracă ca niște sorcove, nu că arată ca niște sorcove. Sorcova este un obiect frumos împodobit și foarte împodobit și nu cred că a fi sorcovă este ceva rău. Cred că sorcova este ceva frumos”, a spus Bianca Drăgușanu ironică.

De asemenea, în ultimele declaraţii, Bianca Drăguşanu a explicat ce înseamnă ca o femeie să se îmbrace ca o sorcovă.

Ce înseamnă să te îmbraci ca o sorcovă

Când te duci cu sorcova este un lucru rău? Deci sorcova este un obiect foarte frumos împodobit, depinde cum îl privești. Așa că nu știu de ce s-a simțit ofensat și cine s-a simțit ofensat, eu sunt o femeie de afaceri, care lucrează în domeniul acesta (moda, n. red.) de mai bine de 12 ani, trăiesc din imaginea mea și din creațiile pe care le fac eu.

Nu cred că cineva ar fi trebuit să se simtă jignit, trebuia să o ia ca pe un pamflet și să își vadă de treaba lor, să dovedească că pot să fie stilate.

Pentru că dacă emisiunea este despre stil, eu nu am văzut decât niște fete frumoase și atât, nu am văzut niște fete bine îmbrăcate. Eu nu am jignit pe nimeni.

Eu am spus ce am văzut, le-am dat un sfat… Dacă pui prea multe pe tine… Less is more (Mai puțin este mai mult, n. red.). Cam asta e!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×