Bianca Drăgușanu s-a certat cu Alex Bodi, chiar de ziua ei! Ce i-a reproșat omul de afaceri: „M-a ținut la telefon 45 de minute”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/03/2020, 20:31
Bianca Drăgușanu s-a certat cu Alex Bodi, chiar de ziua ei! Ce i-a reproșat omul de afaceri: „M-a ținut la telefon 45 de minute”
Bianca Drăgușanu, în lacrimi după o nouă ceartă cu Alex Bodi. Sursa foto: Facebook

Ceea ce trebuia să fie o zi de naștere frumoasă și liniștită în compania tuturor celor dragi, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Bianca Drăgușanu, iar responsabil pentru această situație este chiar soțul vedetei, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, certată de soț în ziua în care a împlinit 38 de ani

În loc să-i fie alături partenerei într-un moment special al vieții sale și să o răsfețe cu tot felul de daruri scumpe, așa cum a procedat în trecut, omul de afaceri a preferat să îi aducă noi reproșuri.

Vizibil afectată de comportamentul bărbatului iubit, blondina a răbufnit în direct, la emisiunea prezentată de Teo Trandafir, povestind cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat. Din spusele sale, Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o astăzi, însă nu pentru a-i ura de bine cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 38 de ani, ci pentru a-i reproșa o fotografie postată recent pe rețelele de socializare.

Poza care i-a provocat lui Alex Bodi o criză de energie. Sursa foto: Instagram
Poza care i-a provocat lui Alex Bodi o criză de gelozie. Sursa foto: Instagram

Imaginea în care Bianca apare îmbrăcată cu un sacou roz descheiat, i-a provocat omului de afaceri o criză de gelozie în toată regula, din cauza unui mic „detaliu”. Vorbim despre lenjeria intimă de culoare neagră pe care fosta asistentă TV a lăsat-o  la vedere, făcându-l pe actualul soț să îi reproșeze că pozează în ipostaze indecente.

Bianca Drăgușanu s-a destăinuit după cearta cu Alex Bodi

Situatia este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng.

Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situatia în care singurul lucru ca să mă descarc e ca să fiu asa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară.

Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial stabilisem să ieșim la un restaurant, dar datorită faptului că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt.

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin.

Va veni timpul să vorbesc și să iți povestesc. Mama mă intreabă „mai poți?”. Teoretic Dumnezeă îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, s-a destăinuit Bianca Drăgușanu în emisiunea Teo Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×