Bianca Drăgușanu împlinește 38 de ani. Fotografia emoționantă postată pe Instagram: „E cel mai frumos cadou”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/03/2020, 12:54
Bianca Drăgușanu împlinește 38 de ani. Fotografia emoționantă postată pe Instagram: „E cel mai frumos cadou”
Bianca Drăgușanu își sărbătorește ziua de naștere alături de fetiță. Sursa foto: Instagram

Este zi de sărbătoare în familia Biancăi Drăgușanu, pentru că vedeta împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani. Chiar dacă în trecut adora să fie copleșită cu daruri care mai de care mai scumpe, acum toate acestea pălesc, pentru că viața i-a oferit deja cel mai frumos cadou posibil.

Bianca Drăgușanu își sărbătorește ziua de naștere alături de fetiță: „E cel mai frumos cadou”

Probabil v-ați dat seama deja că vorbim despre Sofia, sau „universul meu”, așa cum obișnuiește să o alinte blondina, simțindu-se recunoscătoare pentru fiecare clipă în care o strânge în brațe și o vede crescând. De altfel, chiar și acum, la ceas aniversar, gândurile fostei asistente TV se îndreaptă tot către fiica sa și momentele unice pe care le petrece împreună cu ea.

Este ziua mea și acesta este cel mai frumos cadou pe care îl am”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul unei fotografii în care apare alături de micuța sa prințesă, iar reacția fanilor nu a întârziat să apară.

La mulți ani, Bianca, cu multă sănătate, fericire si realizări pe plan professional.
O viată lungă și frumoasă alături de îngerașul minunat pe care îl ai alături de familie. Rămâi așa cum ești frumoasă și plină de energie, nu lăsa lumea să îti invadeze viața. Mulți trandafiri și o mare îmbrățisare de la cineva care te admiră si te apreciază, si da pot spune că ești o tipă dintr-o bucată ca mine”, „La mulți și frumoși ani, fată minunată. Să fii fericită, alături de minunea din brațele tale si alături de cine iubești tu. Să ai zile senine, cu împliniri pe toate planurile și să-ți urmezi mereu steaua ta norocoasă. Dumnezeu te iubește pentru că ești lumină si bunătate, ambele venind din interiorul ființei tale. Sa fii mereu sănătoasă și iubită!”, sau „Un cadou pe viață! Cel mai frumos! La mulți ani!”, sunt doar câteva dintre zecile de urări cu care internauții au copleșit-o pe blondină.

Răzvan Botezatu, mesaj de ziua Biancăi Drăgușanu

Bineînțeles, nici lumea showbiz-ului românesc nu putea rămâne indiferentă față de ziua de naștere a uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate reprezentante ale sale. Chiar dacă se află departe de casă, Răzvan Botezatu a ținut să-i transmită un superb mesaj bunei sale prietene, prin intermediul rețelelor de socializare.

La mulți ani. Chiar dacă viața nu e așa cum o dorești, chiar dacă cei pe care îi iubești te supără, iartă și uită, zâmbește și bucură-te alături de cei ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri și satisfacții.

Fie ca în acestă zi visele să devina realitate, să ai parte de momente dintre cele mai alese, pline de fericire și momente de neuitat, să te înconjoare persoanele dragi, să ai prieteni adevărați, și să ai succes în tot ceea ce faci! Să fii sănătoasă, iubită și sigur fericită! La mulți ani!”, a scris fostul prezentator TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×