Bianca Drăgușanu nici nu se mai gândește la Alex Bodi. ”Mă concentrez pe ceea ce contează pentru mine”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/02/2020, 08:31
Bianca Drăgușanu nici nu se mai gândește la Alex Bodi. ”Mă concentrez pe ceea ce contează pentru mine”
Bianca Drăgușanu nici nu se mai gândește la Alex Bodi. Sursa foto: perfecte.ro

Bianca Drăgşanu a vorbit recent despre operaţiile suferite, dar şi despre viaţa sa amoroasă plină de năbădăi, alături de soţul său, Alex Bodi. Vedeta a povestit şi cum a ”petrecut” de Valentine’s Day.

Bianca Drăgușanu nici nu se mai gândește la Alex Bodi

Frumoasa Bianca Drăgușanu a fost prezentă și anul acesta la Târgul Miresei, de la Romexpo, unde a avut un stand pentru mirese, dar lu unul pentru…invitate, unde a vândut celebrele sale rochii de seară. Blondina se pare că a lăsat-o mai moale cu petrecerile și se axează mai mult pe carieră, pe afaceri.

”Am rochii de toate felurile, cu prețuri superaccesibile și o varietate de unde poți să-ți alegi ce vrei. Niciodată nu se știe când ai nevoie de o rochie de mireasă sau o rochie de seară, că mai am un stand și cu rochii de seară”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

A ”petrecut” Valentine’s Day la perfuzii

Despre relația pe care o are cu Alex Bodi, vedeta nu vrea să mai vorbească. Bună sau rea, Bianca Drăgușanu nu vrea să mai discute aspecte despre viața sa particulară.

”Sunt foarte bine! Nu vreau să mai vorbesc despre viața privată pentru că mă concentrez pe ceea ce contează pentru mine. Adică, businessul meu, copilul meu și cam atât! Relația mea? Contează, dar nu mai răspund la întrebări despre ea. Mă privește doar pe mine, e a mea și eu decid ce se va întâmpla cu ea”, a punctat, sec, Bianca.

Bianca Drăgușanu a petrecut Valentine’s Day la perfuzii. Vedeta a fost nevoită să suporte o nouă operație la picioare, așa că a avut de suferit destul de mult în ultima perioadă. ”Am fost în convalescență de Valentine’s Day, pentru că m-am operat și a trebuit să stau în perfuzii”, a mai spus frumoasa vedetă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×