Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu prietenei sale, Daniela Crudu, după ce aceasta a fost snopită în bătaie de iubitul croat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/02/2020, 09:41
Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu prietenei sale, Daniela Crudu, după ce aceasta a fost snopită în bătaie de iubitul croat
Ce mesaj are Bianca Drăgușanu pentru Daniela Crudu. Sursa foto: romaniatv.ro

Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj prietenei sale, Daniela Crudu, după ce aceasta a primit o corecție fizică înfiorătoare de la iubitul croat. Cele două vedete au fost colege la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1 și au defilat de multe ori împreună la diferite evenimente de modă.

Ce mesaj are Bianca Drăgușanu pentru Daniela Crudu

Bianca Drăgușanu a făcut declarații pentru cancan.ro legat de coșmarul prin care a trecut buna sa prietenă, Daniela Crudu, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul ei.

”Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a declarat pentru sursa menționată mai sus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, bătută cu bestialitate și ea

Bianca Drăgușanu o înțelege cel mai bine pe Daniela Crudu și chiar i-a transmis că este alături de ea în orice decizie va lua, posibil și dacă se va împăca cu iubitul croat care a trimis-o la spital cu câteva lovituri bine plasate.

La fel a făcut și Bianca Drăgușanu, care și-a iertat agresorul din tinerețe. Frumoasa vedetă a primit bătăi sălbatice, în urma cărora a rămas cu grave sechele. A fost operată de 7-8 ori la tibii, după ce a fost lovită cu bâta de un iubit din tinerețe. Și-a retras plângerea de fiecare dată.

”Era ziua mea, eram la Târgu-Jiu şi am plecat de la el fără să îi spun. M-a prins şi m-a bătut în plină stradă. Am avut şi martori pentru acest lucru şi el a fost arestat. Între timp, eu mi-am retras plângerea, pentru a-l lăsa să aibă el o viaţă fericită.

Problemele mele grave de sănătate au început atunci. M-a lovit într-o zonă sensibilă. Şase luni am stat imobilizată la pat. Apoi, am mers în căruciorul cu rotile, în cârje. M-am lăsat prostită de lacrimile lui şi mi-am dezamăgit părinţii iertându-l…. Nu se oprea din lovituri când îl rugam să nu mai dea în mine.

Am carnea strivită pe picior şi sunt nevoită să maschez semnele cu fard. Am încă coşmaruri de pe urma acestei poveşti. Am avut nevoie să merg la psiholog, pentru că m-a terorizat psihic… Oricum, problemele mele de sănătate s-au agravat din această cauză. Sunt predispusă la preinfarct, ţesutul de acolo este necrozat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a rămas cu sechele fizice și psihice, după relația de doi ani din tinerețe. ”Am fost la zeci de doctori şi am cheltuit foarte mulţi bani, dar nimeni nu a ştiut ce să-mi facă. Nu pot să merg foarte mult, nu pot să stau în picioare foarte mult fiindcă am dureri foarte mari. Se umflă tibia dacă merg pe jos. Trebuie să port toată viaţa ciorapi medicinali… Lupt, probabil că asta este povara vieţii mele şi mi-o asum.

Mă răpea , mă sechestra şi mă ducea în păduri, unde mă chinuia şi îmi spunea: urlă acum! Un dobitoc, un imbecil, un animal…Nu-l iubeam, eram panicată. teroarea a durat doi ani. Stăteam cu el de frică, îmi ameninţa familia. Noi femeile nu plecăm dintr-o astfel de relaţie pentru că sperăm că astfel de bărbaţi se vor schimba…”, declara Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp.

Lucrurile nu stau mai bine nici în prezent. Frumoasa vedetă a ajuns de câteva ori la spitalul de urgență după ce actualul soț a lovit-o. La ultima vizită la spitalul de urgenă, Bianca Drăgușanu s-a prezentat cu o plagă ciudată. Se pare că soțul Alex Bodi i-a înfipt în mână o…furculiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×