Daniela Crudu i-a dezvăluit lui Dan Capatos ce i-a făcut iubitul croat: “Dacă nu fugeam, mă omora”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/02/2020, 10:18
Daniela Crudu i-a dezvăluit lui Dan Capatos ce i-a făcut iubitul croat: “Dacă nu fugeam, mă omora”
Dacă nu fugea, Daniela Crudu ar fi fost omorâtă de iubitul croat. Sursa foto: fabricatin romania.ro

Daniela Crudu, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul croat, nu vrea să mai ştie de nimeni şi de nimic, s-a izolat complet. Aceasta şi-a închis conturile de pe reţelele de socializare, iar la telefon nu poate fi contactată. Daniela Crudu i-a povestit lui Dan Capatos ce i-a făcut iubitul croat.

Daniela Crudu a fost bătută cu sălbăticie de iubitul croat

Daniela Crudu nu vrea să se mai ştie de ea după bătaia primită de la iubitul croat. Vedeta şi-a închis telefoanele, precum şi conturile de socializare. Sigurul care a reuşit să stea de vorbă cu ea este Dan Capatos, fostul ei coleg la emsiunea „Un show păcătos”.

Omul de televiziune a reuşit să intre în posesia unor declaraţii şocante făcute de Daniela Crudu. Astfel, Dan Capatos a făcut dezvăluiri în emisiunea sa, unde a spus că Cruduţa se află în stare gravă după ce a fost bătută cu sălbăticie de fostul iubit croat.

Daniela Crudu: „Dacă nu fugeam, mă omora”

Acesta a spus despre Daniela Crudu că este atât de umflată încât nu poate să deschidă ochii. De asemenea, Daniela Crudu i-a mărturisit lui Dan Capatos că a reuşit să fugă cu maşina de iubitul ei, fapt care i-ar fi salvat viaţa.

Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a spus Cruduța lui Dan Capatos. Daniela Crudu i-a mai mărturisit lui Dan Capatos că are multe răni după bătaia primită, printre care o fractură de piramidă nazală, precum şi mai multe vânătăi.

Scandalul dintre Daniela Crudu şi iubitul ei a izbucnit într-un club, unde acesta o observat şi s-a enervat că iubita lui este cunoscută de mulţi străini aflaţi în club.

Potrivit patronului localului, primele scântei ale scandalului acolo au izbucnit. Croatul, gelos, a început adevăratul scandal la plecarea din club, imediat ce au rămas singuri în maşină.

Acum, Daniela Crudu, după scandalul cu iubitul croat, este sprijinită doar de sora şi tatăl ei. Mama vedetei nu îi este aproape acesteia, este plecată în străinătate. Părinţii Danielei Crudu sunt divorţaţi.

”Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru.

Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an”, povestea mama Danielei Crudu în anul 2015.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×