Daniela Crudu, bătută și în trecut. Fosta asistentă TV a fost agresată de un fost iubit: ”Era de o gelozie oarbă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/02/2020, 09:04
Daniela Crudu, bătută și în trecut. Fosta asistentă TV a fost agresată de un fost iubit: ”Era de o gelozie oarbă”
Fosta asistentă TV Daniela Crudu a fost agresată și în trecut de un alt iubit. Sursa foto: Instagram.com

Noi informații au ieșit la ivelaă în cazul fostei asistente TV Daniela Crudu legat de bătaia cruntă pe care a primit-o de la iubitul croat. Seco Dubravko nu este primul bărbat care a ridicat mâna asupra Cruduței, în trecut vedeta a mai avut parte de o relație toxică.

Daniela Crudu a fost bătută și de fostul iubit Mihai Costea

Fostul model Playboy din România Daniela Crudu a fost cuplată cu mulți bărbați de-a lungul anilor, iar în octombrie 2011 a ajuns la brațul fotbalistului Mihai Costea. Relația amoroasă a fost una cu năbădăi, cei doi despărțindu-se în repetate rânduri în perioada în care au format un cuplu.

Vedeta era îndrăgostită nebunește de Costea, dar din nefericire a fost supusă la numeroase episoade de violență atât fizică, cât și psihologică. Fotbalistul o verifica mereu și vorbeau non-stop la telefon, iar cel mai șocant episod a fost cel în care bărbatul i-a stins țigara în față.

„Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă. O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non stop cu el la telefon.

Fosta asistentă TV a apărut la Capatos arsă cu țigara

O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură”, povestea un coleg de televiziune cu Daniela Crudu în anul 2012 după ce Cruduța a decis să pună capăt relației amoroase, relatează viva.ro.

Cristi Brancu nu a trecut cu vederea episoadele de violență la care a fost supusă Cruduța. Prezentatorul TV a relatat în trecut o scenă în care fosta asistentă TV plângea de mama focului în culise după ce fusese agresată de Mihai Costea care i-a stins țigara în față.

„Aseară, Daniela Crudu plângea de sărea rochia pe ea în culise. Sincer, nu sunt fanul dânsei, așa că nu m-am uitat ce și cum. Alți prieteni au auzit însă cum povestea ea colegilor ei de emisiune că s-a certat cu Costea. 

Fotbalistul i-a aruncat o țigară în față, de unde și arsura de sub ochi, vizibilă la emisiunea lui Dan Capatos de aseară. Dacă e adevărat – întrebarea este, domnule Gigi Becali, ce cauta Mihai Costea cu țigara în mâna? Și ce vă spune reacția asta?”, povestea prezentatorul Cristi Brancu în urmă cu câțiva ani.

Gigi Becali despre bătaia încasată de Cruduța de la fotbalistul Mihai Costea: ”E iubire de om handicapat”

Răspunsul latifundiarului din Pipera Gigi Becali a recunosc că nu știa ca Mihai Costea că fumeze și a declarat că nu admite un asemenea comportament de animal. Finanțatorul FCSB spunea la vremea respectivă că un asemenea om trebuie să stea în spatele gratiile sau la balamuc.

„Eu nu am ştiut. Eu nu admit aşa ceva. Ăsta e comportament de animal. Trebuia să se ducă la poliţie şi să-l aresteze. Dar cine e el să stingă ţigara pe faţa cuiva? Cine face aşa ceva trebuie să meargă la puşcărie. Asta nu e iubire, e iubire de om handicapat. Trebuie trimis la balamuc, declara Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×