Daniela Crudu nu a fost bătută din cauza banilor! Sora vedetei a spus adevărul

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/02/2020, 15:19
Daniela Crudu nu a fost bătută din cauza banilor! Sora vedetei a spus adevărul
Daniela Crudu nu a fost bătută din cauza banilor. Sursa foto: fabricatinromania.ro

Daniela Crudu nu a fost bătută din cauza banilor! Cel puțin așa susține sora vedetei, care a făcut declarații, la 24 de ore de când sora sa a fost bătută crunt de iubitul croat, imediat cum cei doi amorezi au plecat dintr-un club din Capitală.

Daniela Crudu nu a fost bătută din cauza banilor

Daniela Crudu și iubitul ei croat au petrecut toată noaptea într-un club din Capitală, dar în drum spre casă acesta și-a ieșit din minți și a lovit-o puternic pe brunetă. Daniela Crudu a fost nevoită să fugă din mașină desculță, prin zăpadă, pentru a scăpa de pumnii bărbatului.

S-a spus că bruneta ar fi cheltuit o sumă mare de bani, însă sora vedetei neagă acum această informație și spune că nici măcar Daniela Crudu nu știe de ce a reacționat atât de violent iubitul ei.

”Sunt sigură că din cauza geloziei”

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele”, a mărturisit sora vedetei.

„Ea spune că nu ştie de ce. Sunt sigură că din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!”, a spus Ana Crudu pentru Antena Stars.

Vedeta a ajuns plină de sânge la spital, iar medicii i-au acordat imediat primul ajutor. „La nivelul corpului nu a lovit-o. Doar la faţă. Are ochiul şi nasul umflate şi vinete, n-are fisură craniană, ci nazală. La corp nu are nimic. Nu a fost supusă niciunei intervenţii chirurgicale. A fost externată imediat după ce i-au fost acordate îngrijiri”, a mai spus Ana Crudu.

Scandalul s-a încheiat cu un ordin de restricţie pe numele iubitului croat, care a ajuns și la secția de poliție, unde a dat explicații.

„Ea nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să îi facă rău. Să plece şi să o lase în pace… Nu se teme pentru viaţa ei, dar este îngrijorată în privinţa siguranţei. De aceea a făcut şi acel ordin de restricţie”, a mai declarat sora brunetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×