Daniela Crudu a primit ordin de protecție provizoriu. Bruneta a ales să nu îl reclame la Poliție pe iubitul violent

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/02/2020, 16:09
Daniela Crudu a primit ordin de protecție provizoriu. Bruneta a ales să nu îl reclame la Poliție pe iubitul violent
Daniela Crudu a primit ordin de protecție provizoriu. Sursa foto: romania24.ro

Daniela Crudu a primit ordin de protecție provizoriu împotriva iubitului violent, chiar dacă a ales să nu îl reclame pe acesta la poliție. Vedeta de televiziune a primit o bătaie cruntă din partea iubitului său croat, după ce acesta ar fi aflat că bruneta i-a cheltuit o sumă importantă de bani.

Daniela Crudu a primit ordin de protecție provizoriu

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață plină de sânge la spital. Ca în orice situație de acest gen, la spitalul de urgență a fost chemată poliția. Oamenii legii au venit și au audiat-o pe victimă, însă aceasta a decis să nu depună plângere împotriva iubitului care a bătut-o.

Între timp, oamenii legii au emis un ordin de protecţie provizoriu. Daniela Crudu s-a ales cu traumatism cranio-facial minor, entorsa de gleznă şi fractura de piramidă nazală, după ce a fost bătută de iubitul ei.

Iubitul croat a fost săltat de polițiști și dus la secție

Chiar vedeta a fost cea care a sunat la 112, anunţând că este agresată fizic de iubitul ei. Tânăra de 30 de ani a ajuns la Spitalul Universitar, la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde medicii i-au acordat toate îngrijirile necesare.

Daniela Crudu nu a necesitat internare, astfel că a plecat din spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe și chiar l-au condus la secție pe iubitul violent, care dă declarații în acest moment legat de incidentul de sâmbătă seara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×