Un dascăl din Vaslui a obținut ordin de restricție împotriva partenerei sale

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/07/2018, 15:43
Un dascăl din Vaslui a obținut ordin de restricție împotriva partenerei sale

Un dascăl din Vaslui a obținut ordin de restricție împotriva partenerei sale! Bărbatul a câștigat în instanță ordin de protecție împotriva concubinei sale, care l-ar fi bătut cu pietre.

Viața bate filmul

Gheorghe Cucu, dascăl la biserica din Puiești, județul Vaslui, a obținut în instanță ordin de protecție împotriva partenerei sale de viață, motivând că dorește evacuarea femeii din locuință, întrucât este violentă după ce consumă alcool.

Cei doi trăiau în concubinaj de mai bine de 22 de ani, având împreună trei copii. Dascălul o acuză pe femeie că este violentă și consumă alcool în cantități foarte mari. Mai mult, el spunea că i-a bătut pe el și pe copii cu pumnii și cu pietrele. În acest context, a prezentat în instanță imagini video cu femeia, într-un moment de furie.

Din acest motiv, judecătorii vasluieni au decis că femeia trebuie să părăsească locuința și să stea la o distanță de 20 de metri de partener și de cei trei copii.

În 2016, în mâinile femeii a căzut și una dintre fete, în vârstă de 16 ani, când judecătorii au emis un ordin de protecție. Femeia s-a apărat spunând că ar consuma alcool din cauza restricțiilor impuse de partenerul de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×