Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit. Croatul nu a mai găsit o sumă importantă de bani

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 13:54
Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit. Croatul nu a mai găsit o sumă importantă de bani
Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit. Sursa foto: romaniatv.ro

S-a aflat motivul pentru care a fost bătută Daniela Crudu! Fosta asistentă de televiziune a ajuns duminică dimineață la urgențe, după ce a fost bătută crunt de iubitul ei croat. Vedeta are răni multiple, mai ales la cap, dar și pe mâini și pe picioare. După ce a primit îngrijiri medicale, bruneta a plecat acasă, dar s-a întors la scurt timp, din cauza durerilor îngrozitoare.

Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Bruneta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, fiind în continuare internată la un spital din București. Conform unor surse citate de spynews.ro, Daniela Crudu ar fi fost agresată de către iubit, iar motivul ar fi faptul că bărbatul nu ar mai fi găsit o anumită sumă de bani când s-a întors din străinătate.

Croatul s-a enervat la culme petru că bruneta cheltuise banii respectivi și astfel a devenit violent. Potrivit informațiilor transmise de polițiști, chiar Daniela Crudu a fost cea care a sunat la 112 și a spus că este agresată de iubit, însă a refuzat să depună plângere penală, dar a acceptat să fie transportată la spital.

Daniela Crudu i-a cheltuit banii iubitului croat

Când a ajuns la unitatea spitalicească, Daniela Crudu era plină de sânge și medicii au constat că are multiple traumatisme, între care multe în zona capului, dar și la membrele superioare și inferioare.

Cei doi au o relație de câteva luni, timp în care s-au plimbat foarte mult. În fiecare weekend erau la munte și așa s-a întâmplat și în acest weekend. După ce s-au întor de pe pârtie, cei doi amorezi au continuat petrecerea într-un club din București.

Daniela Crudu s-a distrat, a băut și a dansat alături de iubitul su croat, dar și de câteva prietene de-ale ei. Ajunși acasă însă totul s-a transformat într-un adevărat coșmar atunci când iubitul a văzut că bruneta cheltuise toți banii din casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×