Daniela Crudu, pe targă la spital! A fost bătută crunt de iubitul ei

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 11:44
Daniela Crudu, pe targă la spital! A fost bătută crunt de iubitul ei GALERIE FOTO
Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei. Sursa foto - facebook

Daniela Crudu a ajuns pe targă la spital! Mai exact, fosta vedetă TV a intrat pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar, conform cancan.ro. Un conflict cu iubitul ei ar fi adus-o pe Crudu în această stare.

Daniela Crudu, pe targă la spital!

După ce au consultat-o pe îndrăgita vedetă, medicii au venit cu vești nu tocmai bune. Astfel, în urma loviturilor pe care le-a încasat de la iubitul ei, Daniela Crudu s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial, dar și o entorsă la gleznă.

Culmea, conform sursei citată, Daniela Crudu nu dorește să depună plângere împotriva iubitului bătăuș. Practic, în acest moment, deși poliția s-a autosesizat, oamenii legii nu pot face nimic fără declarațiile ei.

A fost bătută crunt de iubitul ei

Scenele violente s-ar fi petrecut într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei, acolo unde cei doi locuiau. Surse din cadrul Poliției au dezvăluit că bruneta a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112.

Mai mult de atât, bărbatul misterios alături de care s-ar fi afişat şi în timpul sărbătorilor de iarnă, a încercat să o dea afară din casă pe fosta asistentă TV.

În jurul orei 11:00, Daniela Crudu a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde medicii au luat decizia să o interneze.

De-a lungul timpului, Daniela Crudu a fost implicată în mai multe relații amoroase. Cel mai mult a stat alături de Mihai Costea, fost jucător al FCSB-ului. Crudu a spus după ce s-a despărțit de fotbalist că relația lor era una toxică.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, spunea vedeta în cadrul unui interviu mai vechi despre felul în care își vede viața.

Apropiați ai vedetei spun că aceasta era și acum implicată într-o relație, dar iubitul ei nu făcea parte din lumea mondenă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×