Daniela Crudu a schimbat azi prefixul. Ce cadouri a primit fosta asistentă TV

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 13:25
Daniela Crudu a schimbat azi prefixul. Ce cadouri a primit fosta asistentă TV GALERIE FOTO
Daniela Crudu, petrecere de ziua ei, în Ibiza. Sursa foto: Instagram

Daniela Crudu a împlinit astăzi 30 de ani. Vedeta, născută pe 14 iunie, își sărbătorește ziua de naștere departe de România, mai exact în Spania. Asistenta TV și-a dorit ca de ziua ei să fie la mare, la plajă, și ce loc mai frumos putea alege bruneta decât Ibiza, insula petrecăreților de pretutindeni?

Daniela Crudu a împlinit 30 de ani. Își ține ziua în Ibiza

Crudu nu petrece singură în însorita Ibiză, ci alături de buna ei prietenă, Mădălina Pamfile. Vedeta Antenei 1 a postat și câteva fotografii din vacanța ei. Printre cadourile pe care le-a primit deja se numără flori, băuturi fine și cu siguranță cel puțin o petrecere surpriză, căci vedeta se simte în largul ei pe ringul de dans, mai ales dacă party-ul ține până în zorii zilei.

Aseară, Daniela le-a făcut cinste prietenilor într-un local din Ibiza, iar chelnerul i-a urat „La mulți ani” cu ocazia împliniri vârstei de 30 de ani. De altfel, asistenta lui Capatos a primit o prăjitură pe care scria această urare plus vârsta pe care a împlinit-o. În imaginea postată pe Instagram, vedeta e imortalizată în timp ce toarnă șampanie într-un pahar.

Daniela Crudu petrece alături de Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre. Sursa foto: Instagram

Cum a ajuns vedetă Daniela Crudu

Crudu sărbătorește împreună cu Mădălina Pamfile, chiar și-a dus pe terasa unde se distrau cele două și copilașul celei din urmă. Fosta concurentă de la Asia Express îi ține la curent pe fanii ei cu vacanțele sale, iar din Ibiza a postat mai multe fotografii în ultimele ore, poze care au strâns multe aprecieri și comentarii pozitive din partea urmăritorilor.

Daniela Crudu a devenit cunoscută în România ca asistentă tv a matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, după care a fost cooptată în proiectul „Un show păcătos”, emisiunea de noapte a aceluiași post. Înainte să apară pe micile ecrane, Cruduța, așa cum a fost poreclită, a fost o animatoare de succes în cluburile din țară și din străinătate.

A fost desemnată, la un moment dat, cel mai frumos fotomodel din România în timp ce era manechin la Școala de Modelling Prince d’Armeny a lui Andrei Rațiu. Anul 2009 devine cel în care popularitatea vedetei explodează prin apariția într-un pictorial nud în revista pentru adulți Playboy.

În urma pictorialului incendiar din Playboy, Daniela a devenit imaginea mai multor firme de lenjerie intimă pentru care poza des. În 2015, a devenit Burlăcița Antenei 1. A mai participat în emisiunea „Superbingo Metropolis”, iar actualmente este cunoscută datorită aparițiilor în reality-show-urile de la Antenă și în „Xtra Night Show”, fostul show păcătos al lui Dan Capatos.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×