Daniela Crudu, show total într-un club din Bacău! Imagini demenţiale: s-a urcat pe boxe şi nu a mai ţinut cont de nimic!

în Femei frumoase
24/04/2018, 16:28
Daniela Crudu, show total într-un club din Bacău! Imagini demenţiale: s-a urcat pe boxe şi nu a mai ţinut cont de nimic! GALERIE FOTO
Daniela Crudu s-a dezlănţuit în Moldova, alături de câţiva tineri dezinhibaţi.

A participat la Asia Express, iar acum a revenit în România. Cum apariţiile TV sunt rare, bruneta a avut timp de distracţie. Daniela Crudu, show total într-un club din Bacău!

Îmbrăcată provocator, fosta asistentă TV a făcut ravagii între reprezentanţii sexului tare. Bărbaţii au sorbit-o din priviri, iar când s-a urcat pe boxe atmosfera a explodat!

Daniela Crudu, show total într-un club din Bacău! Bluză transparentă şi decoltată!

Obişnuită să facă spectacol, vedeta le-a arătat moldovenilor cine e Cruduţa! Alături de o altă brunetă cu forme ucigătoare, MC SO, Daniela a dansat lasciv şi şi-a unduit formele sub privirile hipnotizate ale tinerilor. Câţiva dintre aceştia, mai curajoşi, au avut parte de o seară de neuitat. Cele două bombe sexi au băut cu ei câteva shot-uri, suficient cât să pună şi mai mult sângele în mişcare în vene. Vezi imagini din clubul din Bacău sus în galeria foto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×