Fiul lui Gabriel Oprea s-a căsătorit cu Davida. Băiatul fostului ministru al Apărării s-a iubit în trecut cu Daniela Crudu

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/11/2019, 18:37
Fiul lui Gabriel Oprea s-a căsătorit cu Davida. Băiatul fostului ministru al Apărării s-a iubit în trecut cu Daniela Crudu
Fiul lui Gabriel Oprea s-a căsătorit cu Davida. Sursa foto: spynews.ro

Fiul lui Gabriel Oprea, tot Gabriel și el, s-a căsătorit astăzi cu Davida, femeia care l-a convins să meargă în fața ofițerului de stare civilă. Băiatul fostului ministru al Apărării este cunoscut în lumea mondenă. Acesta a avut în trecut o relație cu asistenta de televiziune Daniela Crudu.

Fiul lui Gabriel Oprea s-a făcut bărbat de casă

Gabi Oprea Junior a ajuns în fața primarului și a spus un DA mare însoțit de cei mai apropiați oameni din familie și de prieteni. Gabriel și Davida au fost ajutați cu toate pregătirile pentru această zi importantă de una dintre prietenele fiului fostului ministru de la UNPR, Maria Iordănescu.

„Acum mai bine de 20 de ani eram în dreapta ta, azi am avut ocazia să fiu tot acolo, lângă tine, în cea mai specială zi și pentru asta îți mulțumesc! Mă uit la poză și văd un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, un suflet bun, un suflet cald, nevinovat”, a scris Maria Iordănescu.

Daniela Crudu și fiul lui Oprea, relație de două zile

„Și cum Dumnezeu unește destine și inimi de aur, care se aseamănă, ție ți-a scos în cale cel mai minunat om, o femeie cum rar există. Azi, cel mai mic dintre cei 4 frați ai mei este cap de familie! Felicitări dragii mei, casă de piatră, va iubesc”, a mai scris amica lui Gabi Oprea Junior pe o rețea de socializare, conform spynews.ro.

În luna ianuarie a acestui an, Daniela Crudu postase o fotografie în care apărea alături de Gabi. Presa vuia la acea vreme că fosta asistentă și fiul generalului Oprea sunt împreună, însă la doar două zile, atât ea cât și el au șters fotografia de pe Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×