Jean-Claude Van Damme a fost bătut într-un club din România! Motivul este halucinant!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/03/2018, 18:03
Jean-Claude Van Damme a fost bătut într-un club din România! Motivul este halucinant!

Jean-Claude Van Damme a fost de multe ori în România. Actorul a ieşit aproape de fiecare dată în oraş, s-a consumat alcool, iar problemele nu au întârziat să apară. Mai multe zvonuri au fost lansate pe piaţă, precum celebrul actor de filme de acţiune a încasat-o de câteva ori. Zvonurile se pare că au fost adevărate, după spusele mondenului Codin Maticiuc.

„L-au bătut de vreo două ori pe Van Damme, la Bucureşti. Avea două probleme, ieşea fără bodyguarzi, lucru pe care Steven Segal nu îl făcea niciodată, el avea patru bodyguarzi, doi băieţi negri imenşi şi doi bulgari, primiţi cadou de la premierul Bulgariei, plătiţi de ăla pe viaţă, ceva in genul ăsta şi ăştia patru îi avea cu el, şi mă rog, a ieşit cu tata la un vin şi l-a întrebat tata: te văd liniştit, nu-ţi plac cluburile, ce faci cu patru bodyguarzi? Stevan Segal i-a zis: eu sunt erou de arte marţiale din filme,  toţi visează să îmi dea o palmă şi eu îi am pe ăştia patru.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Jean-Claude Van Damme a fost bătut într-un club din România!

Van Damme avea două chestii, ieşea fără bodyguarzi şi atunci lumea o mai căuta cu el şi doi la mână, nu voia să plătească nota. Ştiu un caz real, i-a adus nota de plată şi a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită nota niciodată, dar dacă tot ţi-a trimis-o, o plăteşti. Şi uite aşa l-au ars nişte bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii”, a povestit Codin Maticiuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×