Daniela Crudu se teme pentru viața sa: ”Mi-e frică”. Fosta asistentă TV refuză să depună plângere împotriva iubitului

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/02/2020, 08:27
Daniela Crudu se teme pentru viața sa: ”Mi-e frică”. Fosta asistentă TV refuză să depună plângere împotriva iubitului
Daniela Crudu nu depune plângere pentru că se teme pentru viața sa. Sursa foto: Instagram.com

Daniela Crudu trece prin momente cumplite după ce a făcut snopită în bătaie de iubitul de origine croată la primele ore ale dimineții de duminică, 9 februarie. Fosta asistentă TV a refuzat să depună plângere penală, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat la spitalul unde este internată aceasta.

Fosta asistentă TV Daniela Crudu se teme de iubitul croat

Daniela Crudu s-a prezentat de urgență la Spitalul Universitar București unde medicii au internat-o pentru că vedeta era bătută cu sălbăticie peste mâini și peste picioare. Fosta asistentă TV are traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală.

În ciuda faptului că vedeta este desfigurată și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la nivelul nasului nu va depune plângere penală pe numele bărbatului care a agresat-o, și anume iubitul ei. Daniela Crudu a fost vizitată de polițiștii de la Secția 23, dar nu a putut spune prea multe doar că îi este frică.

„Daniela era foarte speriată și plângea atunci când a fost rugată de polițiști să dea declarații. Tremura toată, nu putea să fie coerentă și spunea întruna ”mi-e frică”, ”mi-e frică”, nu vreau să depun plângere împotriva lui, nu vreau să mi se întâmple ceva și mai rău”, au dezvăluit persoane de la fața locului, potrivit wowbiz.ro.

Oamenii legii s-au autosesizat în cazul bătăii încasate de Daniela Crudu

Frumoasa brunetă refuză vehement să depună plângere și a obținut doar un ordin de protecție provizoriu de numai 5 zile pe numele iubitului. Daniela Crudu se teme pentru viața sa și nu vreau să i se întâmple ceva rău chiar dacă starea sa de sănătate este una gravă din cauza bătăii încasate în urmă cu două zile.

„Secția 23 de Poliție a fost sesizată prin apel la 112 de către o femeie de 30 de ani cu privire la faptul că este agresată de iubitul ei. Polițiștii sosiți la fața locului au luat legătura cu persoana vătămată, care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei Ciprian Romanescu.

Motivul pentru care a fost bătută Daniela Crudu de iubitul croat

Ana Crudu, sora fostei asistente TV, a dezvăluit la Antena Stars că bruneta nu a fost bătută din cauza banilor, ci mai probabil din cauza geloziei excesive pe fond alcoolic. Se pare că în clubul în care Daniela Crudu a petrecut împreună cu iubitul ei foarte multă lume a vrut să se fotografieze cu ea.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. 

Ea spune că nu ştie de ce. Sunt sigură că din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!”, a spus sora frumoasei brunete.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×