DOLIU la Antena 1! Dan Capatos a făcut anunțul. Tatăl lui Șerban Copoț a murit!

în Stiri mondene
13/03/2019, 12:53
DOLIU la Antena 1! Dan Capatos a făcut anunțul. Tatăl lui Șerban Copoț a murit! GALERIE FOTO
DOLIU la Antena 1! Dan Capatos a făcut anunțul. Tatăl lui Șerban Copoț a murit!

Este doliul la Antena 1. Tatăl lui Șerban Copoț, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai postului de televiziune, a murit. Anunțul a fost făcut de Dan Capatos, care i-a transmis condoleanțe colegului său, în emisiunea „Xtra Night Show”.

DOLIU la Antena 1! Tatăl lui Șerban Copoț a murit! Un interviu emoționant

Șerban Copoț trece prin momente cumplite după decesul tatălui său. Prezentatorul nu a mai postat nimic pe Facebook din seara zilei de 11 martie. Acum 2-3 zile, el a pus pe contul său mai multe poze în care apărea alături de omul de radio George Vintilă, din timpul emisiunii Asia Express.

Într-un interviu, Șerban Copoț a povestit un moment în care era să își piardă tatăl și fratele. „Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a spus prezentatorul de la Antena 1.

DOLIU la Antena 1!  Tatăl lui Șerban Copoț a murit!
DOLIU la Antena 1!  Tatăl lui Șerban Copoț a murit!

A părăsit Asia Express

Șerban Copoț a fost eliminat, la începutul lunii, de la Asia Express după ce partenerul său din concurs, Cosmin Seleși, s-a accidentat. Acesta din urmă nu și-a mai revenit după accidentare și aventura s-a încheiat. „Sunt foarte trist că trebuie să plec așa”, a spus cu prezentatorul show-ului iUmor.

Anunțul plecării lui Șerban Copoț din concurs a fost făcut de către Gina Pistol.  Șerban Copoț și Cosmin Seleși formau una dintre cele mai sudate echipe de la Asia Express și doar ghinionul a făcut ca ei să fie eliminați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×