Concurenții de la Asia Express, puși să se tundă! Ce s-a întâmplat în show-ul de la Antena 1: „Nu ne batem joc de noi!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 16:16
Concurenții de la Asia Express, puși să se tundă! Ce s-a întâmplat în show-ul de la Antena 1:  „Nu ne batem joc de noi!” GALERIE FOTO
Cpncurenții de la Asia Express, nevoiți să se tundă pentru un avantaj în competiție

Vedetele din competiția acerbă Asia Express au fost nevoite să renunțe la podoaba capilară pentru a avea parte de un avantaj în competiție. Echipele rămase în concurs au avut de ales dacă vor să facă sacrificiul suprem pentru a ajunge pe primul loc sau nu. Din păcate, cei care au rezistat până în punctul acesta în competiție au recunoscut în nenumărate rânduri că este din ce în ce mai greu. Oare ce va fi în ediția următoare?

Concurenții Asia Express, nevoiți să se tundă pentru a ajunge pe primul loc

Cinci echipe au mai rămas în râvnitul concurs, astfel că lupta este din ce în ce mai aprigă, iar probele foarte grele. Una dintre acestea presupunea ca aceștia să se tundă. ‘Este o misiune dificilă, nu o să ne batem joc de noi!’, a declarat Cocuța.

‘Eu m-am jurat că nu mai renunț niciodată la barbă!’, a spus CRBL. De asemenea, absolut toți concurenții s-au plâns de condiții și de greutățile prin care trec. ”Nu întâlnim ospitalitatea aceea. Nu există pur și simplu om care să te primească în casa lui seara, a spus coechipierul lui Șerban Copoț, George Vintilă. Nu suntem bine primiți, pur și simplu nu își doresc să facem parte din comunitatea lor”, a adăugat Jojo.

Concurenții de la Asia Express, puși să se tundă pentru a merge mai departe în competiție!
Concurenții de la Asia Express, puși să se tundă pentru a merge mai departe în competiție!

Rămân din ce în ce mai puțini concurenți la Asia Express

Anca Sigartău a rămas exprem de dezamăgită de situațiile petrecute în show-ul de aventură. „La finalul experienței Asia Express…Există în viață mai multe modalități de a trăi: să te uiti la lucrurile bune și să mergi mai departe, sau să te împiedici de nedreptăți, de oameni de doi lei, de mici mizerii și să rămâi pe loc. (..)

Nu poți schimba lumea. Te pui cu morile de vânt și sfârșesti precum Don Quijote…Lipsa caracterului, mitocania, spoiala înălțată la grad de elită, mediocritatea sunt înverșunate și de neschimbat pentru că sunt „odihnite”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×