Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Duminică, 10 martie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/03/2019, 18:30
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Duminică, 10 martie
Ce se va întâmpla în ediția din această seară

Duminică seara, de la ora 20:00, ne așteaptă o nouă ediție a emisiunii Asia Express. Concurenții vor trece prin noi probe solicitante, în cursa pentru câștigarea marelui premiu al competiției. De data aceasta, cele șase echipe se vor confrunta cu o situație critică.

Live Stream Online Asia Express pe Antena 1 și Antena Play, duminică, 10 martie

Echipele rămase în concurs vor avea parte de noi peripeții, care mai de care mai dificile. În ediția de luni, 10 martie, vedetele nu vor mai avea nicio șansă de cazare. Situația limită în care se găsesc îl va determina pe Șerban Copoț să afirme că „În momentul acesta, pentru noi, India este un coșmar”.

Se anunță cea mai dură seară pentru concurenții Asia Express. Testul suprem este reprezentat de momentul în care echipele vor fi nevoite să-și caute locuri de cazare peste noapte. Pentru George Vintilă, noul partener al lui Șerban Copoț, este prima dată când se confruntă cu o astfel de experiență.

Concurenții au parte de condiții dificile în India
Concurenții au parte de condiții dificile în India

Vezi Live Video emisiunea Asia Express pe STIRIMONDENE

Nu întâlnim ospitalitatea aceea. Nu există pur și simplu om care să te primească în casa lui seara”, va mărturisi Șerban Copoț, completat de Jojo, de asemenea concurentă în cadrul show-ului, alături de soțul său, Paul Ipate. ”Nu suntem bine primiți, pur și simplu nu își doresc să facem parte din comunitatea lor” , adaugă aceasta.

Nici celelalte echipe nu vor avea viață ușoară, ba dimpotrivă. Ana Morodan și Adrian Teleșpan vor fi luați la întrebări de un echipaj de poliție. Totul, după ce oamenii speriați de străinii care le bat la ușă în miez de noapte, au alertat autoritățile.

Într-o mahala, acolo trebuia să ne căutăm cazare. Totul arăta ca după război. Oamenii stăteau pe jos, pe stradă, animalele erau legate în fața casei, iar copiii se jucau în mizerie. Vasele le spălau pe jos” , au declarat cei doi concurenți, luați prin surprindere de condițiile întâlnite în India. Rămâne de văzut cum se vor descurca atât ei, cât și celelalte echipe rămase în cursa pentru marele premiu.  Asia Express este difuzat de Antena 1, în zilele de duminică, luni și marți, cu începere de la orele 20:00.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×