Live Stream emisiunea Asia Express de pe Antena 1, ediția de marți, 5 martie

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 18:30
Live Stream emisiunea Asia Express de pe Antena 1, ediția de marți, 5 martie GALERIE FOTO
Live Stream emisiunea Asia Express de pe Antena 1, ediția de marți, 5 martie

O nouă ediție a emisiunii Asia Express va fi difuzată de postul de televiziune Antena 1, marți, 5 martie, de la ora 20:00. După ce au avut ocazia să încerce practicarea celei mai cunoscute tradiții spirituale locale, yoga, concurenții vor trece printr-o nouă probă în care vor trebui să reproducă o rețetă de întărire a părului.

Live Stream emisiunea Asia Express de pe Antena 1, ediția de marți, 5 martie

În ediția de luni a emisiunii Asia Express, concurenții au fost provocați să exerseze diferite poziții. Fiecare cuplu a primit un program personalizat de yoga, iar în cazul lui CRBL și a lui Oase programul a fost cel de eliberare de dorințele sexuale, în timp ce oponenții s-au tratat împotriva nevoii de bani sau a violenței. „Asta am aflat și eu acum, că fiecare poziție de yoga are o poveste, un mesaj, o denumire”, a declarat CRBL.

În episodul de marți, concurenții trebuie să reporducă o rețetă de întărire a părului. CRBL și Oase vor porni cu un dezavantaj. Ei vor fi pictați pe față în mod tradițional și vor fi nevoiți să meargă așa până la următoarea destinație, unde îi așteaptă prezentatoarea show-ului, Gina Pistol.

Un nou episod Asia Express la Antena 1
Un nou episod Asia Express la Antena 1

CRBL și Oase, puși în dificultate la Asia Express

De menționat faptul că CRBL și Oase au ajuns în această situație după ce au fost aleși de echipa lui Jojo și Paul Ipate. Nu pot să-l aleg pe Bogdan pentru că el m-a învățat să dansez”, și-a motivat Jojo decizia, în timp ce CRBL i-a dat replica: Îmi plac aceste justificări ale ei, mai ales când sunt minciuni. Și minciuni ieftine!”

Ediția de marți, 5 martie, a emisiunii Asia Express este transmisă de postul de televiziune Antena 1, de la ora 20:00. Asia Express este difuzată în zilele de duminică, luni și marți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×