Șerban Copoț a fost eliminat de la Asia Express, Antena 1! Accidentarea lui Cosmin Selesi i-a fost fatală

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/03/2019, 20:23
Șerban Copoț a fost eliminat de la Asia Express, Antena 1! Accidentarea lui Cosmin Selesi i-a fost fatală GALERIE FOTO
DOLIU la Antena 1! Dan Capatos a făcut anunțul. Tatăl lui Șerban Copoț a murit!

Drumul Elefantului i-a adus noroc, trecerea de la Sri Lanka la India, nu. Șerban Copoț, cel care a plecat în aventura Asia Express, de la Antena 1, alături de Cosmin Seleși, a fost eliminat. Gina Pistol a dat vestea tristă, care a emoționat toți concurenții, căci cei doi erau printre cele mai sudate și puternice echipe din competiție.

Șerban Copoț a fost eliminat de la Asia Express, Antena 1!

Din cauza faptului că partenerul său, Seleși, s-a accidentat ediția trecută, acesta a fost nevoit să părăsească competiția. Deși componentul trupei Animal X a continuat lupta și după ce prietenul său a fost rănit, cu speranța că își va reveni până vor ajunge în India, nu a fost așa. Regretul cântărețului este că a trebuit să plece din India din cauza acestui motiv, nu pentru că ar fi pierdut în fața altei echipe. „Sunt foarte trist că trebuie să plec așa”, a spus cu tristețe prezentatorul show-ului iUmor.

Cele șapte echipe au pornit în ediția de duminică, 3 martie, într-o altă etapă. Chiar dacă au schimbat țara, aceștia nu au scăpat de condițiile grele prin care au trecut până acum. Ziua lor va începe cu un ritual de purificare și vor primi binecuvântarea unui preo hindus.

Șerban Copoț a fost eliminat de la Asia Express, Antena 1 ! Accidentarea lui Cosmin Selesi i-a fost fatală
Accidentarea lui Cosmin Selesi i-a fost fatală

Drumul în India este presărat cu greutăți

Prima misiune a fost de-a dreptul uluitoare pentru toți. „Din momentul în care am citit ce este de făcut nu am mai vrut să intru. Nu pot să fac așa ceva, poți să mă trimiți și acasă. Doar ideea mă sperie!”, a spus Paul Ipate.

„Nici nu vrem să ne gândim ce ne așteaptă, cu siguranță următoarele probe vor fi mult mai grele. Ce înseamnă adrenalina și competiția! Nu e vorba neapărat despre premiu, în acest show efectiv nu mai gândești în momentele critice, fie că e riscant sau penibil”, au spus Cocuța și Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×