Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 și Antena Play, luni, 4 martie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 19:07
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 și Antena Play, luni, 4 martie GALERIE FOTO
Urmărește un nou episod plin de adrenalină și suspans

Luni, 4 martie 2019,  va fi difuzat un nou episod din Asia Express, îndrăgitul show de televiziune cu care Antena 1 își propune să cucerească audiențele, pentru al doilea an la rând. Cele 6 echipe rămase în joc vor trece prin noi probe care îi vor pune la grea încercare.

Live Stream Online Asia Express pe Antena 1 și Antena Play, luni, 4 martie

Chiar dacă au schimbat țara, concurenții nu scapă de condițiile grele. Pe tărâmul Indiei îi așteaptă noi teste de rezistență și probe din ce în ce mai anevoioase.  După experiența din Sri Lanka, echipele au ajuns încă din episodul trecut în India, unde vor avea de-a face cu noi peripeții.

După ce au primit binecuvântarea unui preot hindus, acum concurenții vor avea de înfruntat noi situații limită. Rămâne de văzut cine va avea nervii suficienți de tari încât să facă față atât probelor, cât și condițiilor grele la care vor fi supuși în India.

Ce peripeții îi mai așteaptă pe concurenți în India
Ce peripeții îi mai așteaptă pe concurenți în India

Vezi Live Video emisiunea Asia Express pe STIRIMONDENE

Șerban Copoț  a fost eliminat din show-ul Asia Express. Accidentarea colegului său de echipă, Cosmin Seleși, l-a pus pe solistul trupei Animal X într-o situație extrem de neplăcută. Deși a sperat că partenerul său se va recupera după accidentare până să ajungă în India, lucrurile nu au stat chiar așa.

Regretul a fost cu atât mai mare, mai ales că cei doi au fost nevoiți să plece din India, nu pentru că au pierdut în fața altei echipe, ci din pricina accidentării suferite de Cosmin Seleși. „Sunt foarte trist că trebuie să plec așa” , a spus Șerban Copoț, vizibil afectat de această situație neplăcută.

În altă ordine de idei, pe echipele rămase în competiție îi vor aștepta noi provocări din ce în ce mai dificile, în drumul lor spre marele premiu pus în joc.  Emisiunea Asia Express este difuzată pe Antena 1, în zilele de duminică, luni și marți, cu începere de la orele 20:00.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×