Asia Express. Ce misiune au avut concurenții show-ului de la Antena 1, în India: „Nu avem cum”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/03/2019, 17:01
Asia Express. Ce misiune au avut concurenții show-ului de la Antena 1, în India: „Nu avem cum” GALERIE FOTO
Asia Express. Ce misiune au avut concurenții show-ului de la Antena 1, în India

Asia Express, emisiune difuzată pe Antena 1, trece la nivelul doi! Cele șapte echipe rămase în cursa numită Drumul Elefantului au primit bilet spre India. Pe noile plaiuri, vedetele vor trece prin misiuni mai grele ca și până acum.  Chiar dacă pentru ei ziua va începe cu un ritual de purificare în care vor fi binecuvântați de un preot hindus, prima misiune din locul mult dorit de concurenți va avea un impact puternic asupra stării lor de liniște.

Asia Express. Prima minisiune din India, lucru imposibil de dus la capăt pentru concurenții show-ului de la Antena 1

Unul dintre cei care a vrut să părăsească show-ul după ce a citit misiunea este Paul Ipate. „Din momentul în care am citit ce este de făcut nu am mai vrut să intru. Nu pot să fac așa ceva, poți să mă trimiți și acasă. Doar ideea mă sperie!”, a spus Paul Ipate, care formează echipă cu partenera sa de viață, Jojo.

Altă echipă care s-a declarat îngrijorată de ce o să se întâmple în India este cea formată din cei doi dansatori ai concursului, Cocuța și Bogdan. „Nici nu vrem să ne gândim ce ne așteaptă, cu siguranță următoarele probe vor fi mult mai grele. Ce înseamnă adrenalina și competiția! Nu e vorba neapărat despre premiu, în acest show efectiv nu mai gândești în momentele critice, fie că e riscant sau penibil”, au spus Cocuța și Bogdan.

Asia Express. Ce misiune au avut concurenții show-ului de la Antena 1, în India:
Deși toate etapele din Sri Lanka i-au antrenat, experiențele cu adevărat dure vor începe în India

”Șoc total!”

Deși toate etapele din Sri Lanka i-au antrenat, experiențele cu adevărat dure vor începe în India, iar unul dintre factorii care le pun bețe în roate este traficul, lucru confirmat de Oase, partenerul de aventură a lui CRBL.

Asia Express. Ce misiune au avut concurenții show-ului de la Antena 1, în India:
Cele șapte echipe rămase în cursa numită Drumul Elefantului au primit bilet spre India

„Nu există comparație de trafic cu nimic din ce am văzut eu. Șoc total! Nimic din lumea asta nu te pregătește pentru momentul când ajungi în India, pe o stradă. Întâlnim alți oameni, o altă energie. O luăm de la zero”, este de părere Oase.  Însă, nu autostopul le va crea mari probleme, ci proba, căci cele șapte perechi vor trebui să caute un acoperiș pentru câteva ore bune, chiar și prin junglă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×