Ruby, înnebunită după Jador! Cum s-a filmat cântăreața pe podea – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 14:08
Ruby, înnebunită după Jador! Cum s-a filmat cântăreața pe podea – Foto
Ruby promovează melodia lui Jador pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Ruby are o nouă obsesie, iar de vină pentru asta este manelistul Jador! Cântăreața, aflată în izolare cu iubitul și cu animalele ei de companie, nu se plictisește deloc, iar în ultimele zile ascultă pe repeat piesa artistului din Bacău, „Dau moda”.

Ruby ascultă obsesiv melodia lui Jador. Cântăreața îl promovează pe Instagram

Vedeta a postat la Instastory un clip în care pe fundal se aude celebra melodie a lui Jador, iar artistul a profitat de asta și i-a dat share.

Fosta concurentă de la Survivor România, printre primele care a ieșit din concursul filmat în Republica Dominicană, pare să stea pe podea, lângă o canapea, aproape de geam, îmbrăcată într-un maiou simplu, care lasă tatuajele la vedere și o pereche de pantaloni albaștri.

Manelistul are planuri mari: urmează melodii cu Alex Velea și Culiță Sterp?

Melodia lansată de Jador împreună cu Lino Golden, prieten foarte bun cu Ruby și fost partener în echipa de la Survivor, are peste 31 de milioane de vizualizări pe Youtube și a fost vreme de aproape o săptămână pe primul loc în trending.

Podiumul celor mai ascultate piese pe rețeaua video de socializare a suferit modificări după ce personajele Veronica și Viorel Stegaru care apar zi de zi la Acces direct s-au lansat în muzică.

Colaborarea cu Lino Golden este doar începutul pentru Jador, cântărețul promițând noi surprize fanilor, iar una dintre viitoarele piese va fi realizată împreună cu tovarășul său, Culiță Sterp.

Prezent recent în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Jador nu a exclus posibilitatea să înregistreze o melodie cu Alex Velea, cel care a compus, de altfel, hit-ul „Dau moda” sau continuarea realizării unor piese noi, tot cu Lino Golden, cu care a atins un vârf al succesului nesperat.

ruby jador
Ruby a postat pe Instagram un filmuleț în care ascultă obsesiv noul hit al lui Jador
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×