Una dintre cele mai frumoase femei din lume a ajuns de nerecunoscut. Janice Dickinson, desfigurată de operațiile estetice. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/04/2020, 11:21
Una dintre cele mai frumoase femei din lume a ajuns de nerecunoscut. Janice Dickinson, desfigurată de operațiile estetice. FOTO
Actrița Janice Dickison a ajuns de nerecunoscut la vârsta de 65 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Una dintre cele mai frumoase femei din lume și cel mai bine plătit model al anii ’70, Janice Dickinson, a ajuns de nerecunoscut la vârsta de 65 de ani după ce a apelat în repetate rânduri la operațiile estetice. Fosta actriță pare cu totul altă persoană și nu mai aduce deloc aminte de frumusețea răpitoare care a făcut-o celebră.

Janice Dickinson s-a schimbat radical de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Janice Dickinson a fost desemnată cea mai sexy prezență de pe catwalk-ul anilor 90 fiind un fotomodel și o actriță foarte apreciată în tinerețe, însă anii și-au pus amprenta asupra frumuseții sale naturale. Și nu doar anii, ci și intervențiile chirurgicale au făcut-o să fie de nerecunoscut la 65 de ani.

Dacă pe vremuri făcea furori cu o siluetă de invidiat, după ce a descoperit drogurile, alcoolul și operațiile estetice a ajuns să pară mult mai bătrână decât este în realitate. Fosta logodnică a actorului Sylvester Stallone a îmbătrânit, are pielea lăsată pe mâini și pe picioare și este foarte slabă.

View this post on Instagram

#janicedickinson

A post shared by Janice Dickinson (@janicedickinson) on

Câte operații estetice are fosta actriță americană Janice Dickinson

Fostul model a recunoscut în trecut că abuzul de alcool și substanțe i-au distrus viața. Cât despre intervențiile chirurgicale fosta actriță a decis într-un moment de rătăcire că are nevoie de o operație și nu s-a mai oprit. În clipa de față Janice Dickson a ajuns de peste 20 de ori pe mâna medicului estetician.

„Erau cocaină și alcool gratis peste tot, la ședințe foto, în culisele show-urilor de modă, în limuzine, în studiouri. În primii cinci ani ai carierei mele, nu m-am atins de droguri, dar apoi am avut o despărțire urâtă de un fotograf. Mă înșela. Și am avut o perioadă distructivă.

Îmi doream cu adevărat să-mi fac rău. Am simțit încă o dată că nu sunt suficient de bună, că nu merit nimic, așa cum îmi spunea tata în copilărie”, a mărturisit Janice într-un interviu mai vechi pentru Oprah, informează libertateapentrufemei.ro.

Celebra actriță a recunoscut că în copilărie tatăl ei o abuza verbal și fizic. Vedeta a devenit cunoscută și a urcat pe culmile succesului datorită carierei în televiziune, lucrând ani buni ca vedetă TV. De asemenea, Janice Dickson a fost și scriitoare, dar și actriță.

Bruneta nu și-a acceptat niciodată trupul și silueta, de aceea a devenit dependentă de operațiile estetice. Fosta actriță a suferit prima operație estetică la vârsta de 32 de ani, iar de atunci nu s-a mai oprit.

„Îmi iubesc trupul. Dar sunt și obsedată de el. Fac multe exerciții, sunt atentă la tot ce mănânc și sunt fan înfocat al operațiilor estetice. Am suferit prima mea intervenție chirurgicală la vârsta de 32 de ani. (…).

Aș face orice pentru a mă simti bine în pielea mea. Apelez la botox la fiecare șase luni. Acum fac un tratament hormonal, am nevoie, din moment ce sunt la menopauza”, mărturisea vedeta în urmă cu ceva vreme.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×