Cum arată astăzi fetița din Titanic. Actrița Alexandrea Owens-Sarno are acum 31 de ani – Foto

Dan Suta   
în Filme
22/04/2020, 17:12
Cum arată astăzi fetița din Titanic. Actrița Alexandrea Owens-Sarno are acum 31 de ani – Foto
Cora, fetița din Titanic, are astăzi 31 de ani. Sursa foto: captură Titanic

Fetița din Titanic este azi o femeie în toată firea. Micuța blondină care i-a cucerit pe fanii peliculei s-a maturizat frumos, iar în prezent se dedică pasiunii sale principale: scriitura.

Fetița din Titanic s-a făcut mare

Alexandrea Owens-Sarno are deja 31 de ani și își câștigă existența din scris și din actorie. Tânăra care a apărut în secvențele filmului cu 11 premii Oscar alături de Leonardo DiCaprio nu va uita niciodată experiența pe care a trăit-o când avea doar 8 anișori.

Fetița din blockbuster-ul anului 1997 își amintește și astăzi cu emoție despre cum a fost pe platourile de filmări, despre cum i-a simțit atunci pe faimoșii DiCaprio și Kate Winslet, cu care a păstrat legătura de-a lungul celor peste două decenii de la apariția filmului.

Cora, personajul pe care l-a interpretat, i-a adus faima vieții Alexandrei și cu greu va scăpa de imaginea care a făcut-o celebră. De altfel, nu are nicio problemă cu faptul că lumea o ține minte exclusiv datorită rolului jucat în Titanic.

Scena scoasă de pe DVD-ul peliculei cu 11 Oscaruri

„Mama are o poză memorabilă cu mine, Leo, Kate și Rachel, sora mea mai mică, realizată atunci când cei doi repetau scena de dans. Este una dintre preferatele mele și îmi amintește cât de norocoasă am fost să lucrez împreună cu doi dintre cei mai buni actori”,  a mărturisit la un moment dat actrița pentru BuzzFeed.

Despre scena memorabilă din Titanic, cea de pe puntea vasului Titanic, Alexandrea își amintește și azi cu mare drag.

„Desenam pe caietul lui atunci când el a zărit-o pe Rose. Actorul care îl interpreta pe tatăl meu a venit și a spus <> pentru ca el să poată merge la ea”, a mai spus Alex.

Scena cu pricina nu apare pe DVD-ul producției cinematografice, în ciuda faptului că pentru acest cadru filmarea a durat mai bine de trei ori.

fetița din titanic
Actrița Alexandrea Owens-Sarno este și azi actriță. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×