Una din cele mai frumoase modele din Brazilia a murit înecată în mare încercând să-și salveze câinele

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/05/2019, 14:15
Una din cele mai frumoase modele din Brazilia a murit înecată în mare încercând să-și salveze câinele GALERIE FOTO
Una din cele mai frumoase modele din Brazilia a murit înecată în mare încercând să-și salveze câinele

Caroline Bittencourt, una dintre cele mai frumoase modele din Brazilia, a murit înecată în mare încercând să-și salveze câinele. Patrupedul a căzut de pe barca sa, iar frumoasa blondă nu a stat pe gânduri și a sărit pentru a-l salva. Din nefericire, a murit încercând.

Caroline Bittecourt, una dintre cele mai frumoase modele din Brazilia, a murit înecată în mare încercând să-și salveze câinele

Accidentul mortal s-a întâmplat duminică, la Sao Paolo, unde Caroline se afla pe un catamaran cu soțul ei, Jorge Sestini, și cu cei doi câini. În timp ce se aflau în larg, o furtună uriașă, cu vânturi raportate de peste 60 kilometri pe oră, a lovit barca, astfel câinele s-a prăbușit brutal în apă.

Caroline Bittencourt a sărit pentru a-și salva animalul, un chow chow iar soțul ei a urmat-o îndeaproape, dar nu a mai putut-o găsi. Nu este clar dacă necuvântătoarele au fost găsite vreodată. În schimb, soțul ei, Sestini, a fost salvat câteva ore mai târziu, iar corpul lui Bittencourt a fost găsit câteva luni mai târziu, lângă o plajă.

Una din cele mai frumoase modele din Brazilia a murit înecată în mare încercând să-și salveze câinele
Fiica modelului brazilian, Isabelle, în vârstă de 17 ani, a confirmat decesul mamei sale

 Caroline este al doilea model care a murit în Brazilia în mai puțin de o săptămână

Fiica modelului brazilian, Isabelle, în vârstă de 17 ani, a confirmat decesul mamei sale, pe o rețea de socializare, spunând: „Suntem recunoscători pentru mesajele de sprijin și afecțiune pe care le-am primit de la prietenii și fanii ei”. Caroline Bittencourt este al doilea model care a murit în Braziția în mai puțin de o săptămână. Tales Soares a murit după ce s-a prăbușit pe podium, acesta aflându-se la Săptămâna Modei din Sao Paolo.

Într-un comunicat emis de organizatorii evenimentului, se arată că lui Tales i s-a făcut rău. Tânărului brazițial i s-a acordat primul ajutor pe podium, fiind ulterior transportat la un spital, unde i s-a pronunțat decesul. O publicație a locului a scris că manechinul s-a împiedicat de u nșiret de la încălțămintea pe care o purta și astfel a căzut. Publicația mai informează și că oamenii fin public au crezut că momentul face parte din prezentare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×