Dramă în familia cântăreței Toni Braxton. A murit la doar 24 de ani din cauza unei afecțiuni a inimii

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 13:08
Dramă în familia cântăreței Toni Braxton. A murit la doar 24 de ani din cauza unei afecțiuni a inimii GALERIE FOTO
Nepoata lui Toni Braxton a murit luni. A fost găsită pe podea, în bucătărie

Cântăreața Toni Braxton este în doliu. Nepoata ei de 24 de ani s-a stins din viață din cauza unei afecțiuni cardiace. Lauren, nepoata lui Toni, a murit în Maryland, Statele Unite ale Americii, acolo unde urma un tratament medicamentos pentru a-și face inima bine. Un prieten a găsit-o fără suflare pe podea, în bucătărie.

Nepoata lui Toni Braxton a fost găsită fără suflare în bucătărie

Conform celor de la TMZ, prietenul lui Lauren a lăsat-o în bucătărie și a urcat pentru 10 minute la etaj. Când s-a întors a văzut-o pe Lauren căzută la pământ, reiese din ancheta morții femeii. Lauren era fiica fratelui mai mic al lui Toni, Michael Conrad Braxton Junior. Decesul a fost constatat luni, 29 aprilie, după încercările repetate ale medicilor de a o resuscita.

„Lolo a fost mai mult decât nepoata mea, a fost ca fiica mea. Inima noastră este distrusă de aflarea acestei vești”, a declarat Toni Braxton pentru TMZ.COM. Cel mai probabil, Lauren a murit în urma unui infarct, conform surselor medicale citate de presa americană.

Lauren, nepoata lui Toni Braxton, avea doar 24 de ani

Cine este Toni Braxton

Toni Braxton, mătușa lui Lauren, este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Este compozitoare, solistă vocal și pianistă. Genurile abordate de cântăreață sunt pop, soul și blues. În anii 90, presa americană o denumea pe Toni drept regină a muzicii R&B, stilul ei muzical inspirând o serie de viitori artiști.

Succesul lui Braxton reiese evident din cifrele publice. A vândut peste 66 de milioane de discuri și 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a luat și un Grammy în anul 2000 pentru melodia „He Wasn’t Man Enough”. Acesta este doar unul din cele 6 premii Grammy pe care cântăreața le-a primit ca recunoaștere a talentului ei.

Braxton a fost, de asemenea, una din artistele care a lansat un album special cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe lângă Mariah Carey. A cântat colinde pop pe albumul „Snowflakes” apărut pe piață în anul 2001.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×