Tragedie în lumea modei. Manechinul Tales Soares a murit după ce a căzut pe podium

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/04/2019, 11:30
Tragedie în lumea modei. Manechinul Tales Soares a murit după ce a căzut pe podium GALERIE FOTO
Manechinul Tales Soares a murit după ce a căzut pe podium

Tragedie la Săptămâna modei de la Sao Paulo, Brazilia. Manechinul Tales Soares, în vârstă de 26 de ani, a murit după ce a căzut pe podium, la una dintre prezentările programate sâmbătă, în cadrul marelui eveniment de modă.

Tragedie în lumea model de la Sao Paulo, Brazilia. Manechinul Tales Soare, 26 de ani, a murit după ce a căzut pe podium

Într-un comunicat emis de organizatorii Săptămânei modei se arată că lui Tales Soares i s-a făcut rău pe podium, acolo unde a avea loc o prezentare a casei de modă Ocksa. Până în acest moment, mai multe detalii despre cauza decesului nu se știu. Tânărului brazilian i s-a acordat primul ajutor pe podium, ulterior fiind transportat la o unitate spitalicească, unde i-a fost pronunțat decesul.

Daily Folha, publicația locului, a scris că manechinul brazițian s-a împiedicat de un șiret de la încălțămintea pe care o purta și astfel a căzut. Publicația mai informează și că persoanele din public au crezut că momentul face parte din prezentare. Tales Soares făcea parte din manechinele agenției de modelling Base MGT. O imagine apărută în mediul online arată cum modelul este lipit de sol, fără nicio expresie ori mișcare, în timp ce paramedicii aleargă către el, pentru a-l salva.

Tragedie în lumea modei. Manechinul Tales Soares a murit după ce a căzut pe podium
Tragedie în lumea modei!

Dramă, sâmbătă, la o sinagogă din California

O altă tragedie întâmplată zilele acestea s-a întâmplat la o sinagogă din California, unde un bărbat înarmat a intrat, sâmbătă, și a deschis focul cu o pușcă de asalt. Atacatorul a ucis o femeie și a rănit alte trei persoane, conform Reuters.

Tragedie în lumea modei. Manechinul Tales Soares a murit după ce a căzut pe podium
Tânărului brazilian i s-a acordat primul ajutor pe podium, ulterior fiind transportat la spital

Individul a fugit de la locul faptei cu o mașină, dar a fost înconjurat la scurtă vreme de oamenii legii și s-a predat. Bărbatul este autorul unui manifest postat în mediul online în care a dezvăluit că a dat foc, luna precedentă, unei moschei din aceeași zonă și că s-a inspirat din acțiunile atacatorului care a luat 50 de vieți din două moschei din Noua Zeelandă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×