ARD! Fetele astea te fac să-ţi fie dor de vară! FOTOGRAFII FIERBINŢI CU DOUĂ MANECHINE SUPERBE! S-au întărîtat şi au arătat TOT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/10/2015, 00:00
ARD! Fetele astea te fac să-ţi fie dor de vară! FOTOGRAFII FIERBINŢI CU DOUĂ MANECHINE SUPERBE! S-au întărîtat şi au arătat TOT! GALERIE FOTO

Kaylee J Lavigne şi Saab Marty sunt două modele fără inhibiţii care au făcut senzaţie pe o plajă din Miami, în timp ce participau la o şedinţă foto.

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE FIERBINŢI CU CELE DOUĂ MANECHINE)

Fetele pozau pentru o reclamă la apă plată, însă ipostazele sunt de-a dreptul incendiare. Îmbrăcate în bikini şi tricouri albe, pe care le-au udat din belşug, modele şi-au etalat sânii, în timp ce valurile oceanului, se spărgeau de coapsele lor.

GALERIE FOTO TERIFIANTĂ! Au fost atacate de pitbulli în timp ce făceau jogging! Rănile înfiorătoare cu care s-au ales cele două verişoare!

Şedinţa foto a atras atenţia oricui a trecut prin zonă în timpul shooting-ului, mai ales că spectacolul a fost total.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! CELE MAI PROVOCATOARE FERMIERE DIN ELVEŢIA! CUM ARATĂ TINERELE, DEZBRĂCATE, LA LUCRU! IMAGINILE SÎNT DEMENŢIALE!

Un băieţel de un an şi patru luni a fost salvat de medici după ce a fost decapitat într-un accident! Cum au reuşit doctorii MINUNEA? VEZI AICI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×