Un tânăr magician susține că ar fi prezis subiectele de la Bacalaureat, proba de Limba și literatura română

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 18:24
Un tânăr magician susține că ar fi prezis subiectele de la Bacalaureat, proba de Limba și literatura română GALERIE FOTO
Un magician a ghicit subiectele la Bacalaureat 2019

Un tânăr magician din Ploiești poate deveni noua senzație a internetului, după ce a susținut nici mai mult, nici mai puțin, decât că a prezis subiectele de la Bacalaureat, de la limba și literatura română! Internauții s-au înghesuit să-l felicite și acum așteaptă toată lumea, probabil, subiectele de la celelalte materii!

Un magician spune că a ghicit subiectele la limba și literatura română de la Bacalaureat 2019

Îl cheamă Ștefan și spune că a aflat subiectele la limba și literatura română înaintea tuturor, doar cu puterea minții sale care poate vedea în viitor și, probabil, în mapele profesorilor.

Clipul urcat de tânăr pe Youtube nu avea foarte multe vizualizări, dar după probă au început să curgă comentariile. Ștefan este cunoscut în mediul online, dar și de comunitățile de tineri din Ploiești. Clipul în care acesta vorbește despre subiectele examenului din prima zi a fost urcat pe 29 iunie, potrivit datei înregistrate pe platformă, iar examenul s-a dat astăzi, 1 iulie. Miza a fost subiectul III, adică opera pe care tinerii o aveau de comentat.

Un magician a ghicit subiectele la Bacalaureat 2019
Un magician a ghicit subiectele la Bacalaureat 2019

Tânărul magician din Ploiești a ghicit subiectele cu două zile înainte de proba de Bac

În clip acesta prezintă cele două opere “Eu nu strivesc corola de minuni a lumii” și “Riga Crypto și lapona Enigel”. Ei bine, astăzi elevii de la uman au avut de ales între Tudor Arghezi și Ion Barbu, iar cei de la real între George Bacovia și Lucian Blaga.

Practic, tânărul susține că a ghicit cele două opere care au și picat la examen, doar că tinerii au avut de ales între doi autori. În finalul clipului său, tânărul vine și cu câteva variante ale reușitei sale și explică în ce măsură ar fi putut ghici subiectele. Clipul are toate șansele să devină viral, deși mulți sunt sceptici în comentarii. Unii îl acuză pe “magician” că ar fi încărcat mai multe clipuri și l-ar fi publicat doar pe cel bun după ce a văzut probele, alții îi mulțumesc.

“Bravo boss, am vazut de-abia acum, totuși am făcut”, “Metoda e la nimereală/la bungheală”, “Poti sa prezici si pentru anul viitor pls?”, sunt doar câteva dintre comentarii postate de către internauți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×