Mihai Bendeac a fost vrăjit de o femeie magician la iUmor: ”Îți place pericolul?”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/05/2019, 16:26
Mihai Bendeac a fost vrăjit de o femeie magician la iUmor:  ”Îți place pericolul?” GALERIE FOTO
Mihai Bendeac a fost cuceri la iUmor Sursa Foto: Facebook

Mihai Bendeac s-a declarat cucerit de o femeie magician din Londra. Aceasta se numește Mandy Muden și a reușit în doi timpi și trei mișcări să îi sucească mințile actorului. Artista a continuat să pluseze când a simțit că este și el interesat de „spectacol”.

Mihai Bendeac, vrăjit de o femeie magician din Londra

Mihai Bendeac a fost de-a dreptul cucerit de femeia magician care tocmai a venit din Londra. Aceasta a reușit tot ce și-a propus, așa că actorul a ajuns de la masa juriului, în mijlocul momentului de magie.  Mandy Muden i-a întrebat pe spectaori și pe jurați: „Vreţi sã vedeţi un miracol în seara asta?”, mai apoi a spus sincer că celălalt bărbat din juriu este înfricoșător și că seamănă cu Simon Cowell. „Îţi place pericolul?”.

Rãspunsul pozitiv al juratului nu a fãcut decât sã îi confirme acesteia bãnuielile: „Am simţit cã eşti genul!”, dar şi sã îi alimenteze continuarea numãrului pe o pantã periculoasã. Din culise, prezentatorii nu au putut să fie nepăsători și sã nu remarce: „Doamne Dumnezeule! Asta e roast-ul lui Mihai Bendeac!”. Cu toate acestea, la final, Bendeac nu s-a sfiit sã îi mãrturiseascã: „Cred cã ne-ai minţit în legãturã cu problemele pe care le ai cu bãrbaţii. Eşti prea sexy ca sã fie aşa!”.

Mihai Bendeac a fost cucerit la iUmor cu un număr de magie
Mihai Bendeac a fost cuceri la iUmor
Sursa Foto: Facebook

Propunere uimitoare

Cheloo le-a propus unor artiști veniți pe scena de la iUmor să fie primii din casa sa de discuri. Trupa numită Mici a primit o ofertă de neferuzat din partea celui mai controversat jurat. „Mi-am fãcut casã de discuri şi vreau sã fiţi primii mei artişti!”.

„Sunteţi primii artişti semnaţi la casa mea de discuri, fie cã vreţi, fie cã nu vreţi. Eu am nişte oferte pe care alte case de discuri nu au curajul sa le facã!”, le-a mai spus el concurenţilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×