Mihai Bendeac a recunoscut că e înnebunit după ea! Vedeta este colegă cu el la Antena 1

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 12:00
Mihai Bendeac a recunoscut că e înnebunit după ea! Vedeta este colegă cu el la Antena 1 GALERIE FOTO
Mihai Bendeac a recunoscut că e înnebunit după ea!

Mihai Bendeac rămâne în continuare un bărbat singur și vânat de multe domnișoare, cu toate că despre el s-a spus că că o studentă din București l-ar face tată. Nonconformistul actor nu stă prea mult pe gânduri când vine vorba despre sexul frumos.

Mihai Bendeac a recunoscut că e înnebunit după Barbara Isasi, solista trupei Mandinga

Acestuia îi stălucesc ochii de fiecare dată când îi apare în fața o femeie frumoasă, chiar dacă nu îi intră neapărat în tipare. De această dată, este vorba despre Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, cea care a și câștigat marele premiu al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Artistul s-a destăinuit în cea mai recentă ediție „iUmor”, din data de 23 martie. „Mamă ce îmi place de fata asta. Barbara Isasi este o femeie care îți luminează nopțile.

Mi-aduc aminte ca ieri, am ajuns într-o seară acasă, am deschis televizorul și dintr-o dată am văzut o fată, care era în rând cu alți cetățeni, așteptând să apese pe un buton. Când am văzut un prim-plan cu ea, mi s-a deschis sufletul. M-am îndrăgostit. Am căutat-o pe Instagram, dar nu i-am dat follow, mi-a fost rușine!”, a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a recunoscut că e înnebunit după ea! Vedeta este colegă cu el la Antena 1
Actorul o simpatizează pe solista trupei Mandinga

”Ar trebui să îi spui că o simpatizezi foarte mult”

Mai mult, colegii săi îl susțin și chiar l-au sfîtuit să îi spună solistei de muzică latină că o simpatizează. „Ar trebui să îi spui că o simpatizezi foarte mult și că o inviți la un fresh de măr cu morcov”, i-a spus Delia colegului și prietenului său. Însă, din nefericire, posibila relație nu se poate ocncretiza, căci Barbara are deja un partener. Despre acest lucru, Delia a spus: „Barbara, dacă te uiți la acest material, spune-i lui Bendeac că știi că te doare în cot. Nu, spune-i adevărul, spune-i că ai prieten”.

Mihai Bendeac a recunoscut că e înnebunit după ea! Vedeta este colegă cu el la Antena 1
Vedeta este colegă cu el la Antena 1

Cât despre misiunea lui Bendeac la iUmor, aceasta nu este mereu una simplă, căci în cadrul concursului se adună concurenți din toate părțile lumii. Într-una dintre edițiile precedentă, cea care i-a dat de furcă a fost Lăcrămioara Bolat, care a venit cu un număr de roast la adresa juraților. „Ca să îmi fie mai ușor, am printat poze cu ei în momente în care erau foarte duri și m-am adresat lor. Am adus și ciocolățele pentru juriu, dar le dau după număr, ca să nu se interpreteze că e mită”, a povestit Lăcrămioara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×