Mircea Badea, mesaj despre Mihai Bendeac și Mărgineanu! ”Bă, tăticule, poate am lipsit eu!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 11:58
Mircea Badea, mesaj despre Mihai Bendeac și Mărgineanu! ”Bă, tăticule, poate am lipsit eu!” GALERIE FOTO
Mircea Badea, mesaj despre Mihai Bendeac și Mărgineanu!

În urma scandalului iscat la Premiile Gopo 2019, acolo unde trupa lui Dan Bursuc a cântat două piese: ”Romanian Rapsody” și o manea din repertoriul propriu, Mircea Badea a ținut să îl ironizeze pe cel mai aprig ”contestatar” al acestui moment, Mihai Mărgineanu, făcând referire însă și la cariera lui Mihai Bendeac.

Mircea Badea, mesaj despre Mihai Bendeac și Mărgineanu

Trebuie menționat faptul că trupa Kana Jambe s-a aflat pe scenă la invitația organizatorilor pentru a amplifica atmosfera din filmul ”Soldații. Poveste din Ferentari”, în care apare și Dan Bursuc. În urma apariției trupei pe scena Teatrului Național, unul dintre cei care a criticat vehement recitalul de manele a fost Mihai Mărgineanu. „Aseară, la Premiile Gopo, cel mai cu ștaif eveniment al culturii cinematografice românești, organizatorii au adus pe scenă o trupă formată din niște băieți plinuți și cu ‘maiouri’ peste burți burdușite care au ‘făcut un program’ de manele.

Aseară la Premiile Gopo am văzut vârfuri ale culturii noastre, aplaudând stinghere și din bun simt, o trupă de maneliști.
I-am simțit stingheri și speriați, ca pe timpul comunismului când trebuia să aplauzi ca să te vadă securistul cum că nu ești retrograd și destabilizator. Aseară, la Premiile Gopo, văzând atâta subcultură injectată în cultură m-am convins că România este în metastaza stadiul final și că nu mai apucăm nici tratamentul paleativ.

Mircea Badea, mesaj despre Mihai Bendeac și Mărgineanu! ”Bă, tăticule, poate am lipsit eu!”
”Bă, tăticule, poate am lipsit eu!”

Băi, ai jucat cumva în „Richard al III-lea” şi am lipsit eu de la reprezentaţie?”

Mulțumim domnului Tudor de la Giugiu și lu’ doamna!”, a scris Mihai Mărgineanu pe pagina sa de Facebook. Drept urmare, Mircea Badea a comentat cele auzite astfel: „Băi, deci, eşti nebun? Acum realizez şi eu că Mărgineanu este forţă. Bă tăticule, poate am lipsit eu la prestaţia artistică. Băi, ai jucat cumva în „Richard al III-lea” şi am lipsit eu de la reprezentaţie?

Mircea Badea, mesaj despre Mihai Bendeac și Mărgineanu! ”Bă, tăticule, poate am lipsit eu!”
Trebuie menționat faptul că trupa Kana Jambe s-a aflat pe scenă la invitația organizatorilor pentru a amplifica atmosfera din filmul ”Soldații. Poveste din Ferentari

Nu că, uite, Bendeac zice că el a jucat „Richard al III-lea”. Nu am văzut, cred, dar totuşi de la „Richard al III-lea” la „Băieţi de oraş” e o trecere destul de abruptă, dar e o trecere totuşi. Da, Mărgineanu, zi tu, ai jucat cumva asta? Nu că, Richard al III-lea e tare rău. Ai văzut ce harneală avea Richard al III-lea? ce zicea? harneală. A scris-o Shakespeare”, a spus Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×