Top 10 cele mai frumoase rochii de la Gala Premiilor Gopo 2019

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 21:58
Top 10 cele mai frumoase rochii de la Gala Premiilor Gopo 2019 GALERIE FOTO
Top 10 cele mai frumoase rochii de la Gala Premiilor Gopo 2019

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, a avut loc marți, 19 martie, la Teatrul Național București „Ion Luca Caragiale”. Prezenți pe covorul roșu din centrul capitalei au fost peste 800 de invitați, care s-au îmbrăcat potrivit codului vestimentar în conformitate cu genul acesta de eveniment.

Top cele mai frumoase rochii de la Gala Premiilor Gopo 2019

Printre cei care au urcat pe scenă pentru a înmâna râvnitele statuete Gopo, create de Adrian Ilfoveanu, au fost actori consacrați precum Tora Vasilescu, Valentin Teodosiu, Emilia Popescu, Carmen Tănase, Tania Filip, Alexandru Bindea, Ileana Popovici, dar și tineri artiști ca regizorii Mona Nicoară, Marius Olteanu, actorii Victoria Răileanu, István Teglaș, Alina Șerban, Judith State, Cristi Balint, Ioana Bugarin, Ștefan Iancu, Adrian Nartea, Alina Nedelea, Bogdan Ficeac sau chiar oameni de televiziune precum Oana Zamfir.

Pe lângă premiile cele mai așteptate: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță într-un rol principal, Cel mai bun scenariu, Premiul pentru Machiaj și Coafură și Premiul pentru Cele mai bune costume, au fost și Premiul pentru Întreaga Carieră și Premiul Special. În acest an, filmele cu cele mai multe nominalizări au fost: Moromeții 2, Charleston, Dragoste 1, Câine, Pororoca, Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari. Câștigătorii Galei Gopo 2019 au fost desemnați de cei peste 600 de membri actrivi din industria cinematografică.

Top 10 cele mai frumoase rochii de la Gala Premiilor Gopo 2019
Prezenți pe covorul roșu din centrul capitalei au fost peste 800 de invitați

Ileana Stana Ionescu a primit Premiul pentru întreaga carieră

Unul dintre cele mai așteptate filme a fost pe departe Moromeții. „A trecut războiul și Niculae se întoarce acasă în vara lui ’45 să-l convingă pe taică-su să-i mai dea bani să termine și ultima clasa. Și urma o periodă în care se instala comunismul, dar oamenii nu stiau ce se va instala”, declară regizorul Stere Gulea.

Top 10 cele mai frumoase rochii de la Gala Premiilor Gopo 2019
Actrița Ileana Stana Ionescu a primit premiul pentru întreaga carieră

Cea care a primit, deloc surprinzător, Premiul pentru întreaga carieră la a 13-a ediție a Premiilor Gogo a fost îndrăgita stea a României Ileana Stana Ionescu. Aceasta s-a retras anul trecut de pe scena Teatrului Național din București, după ce 60 de ani a trecut publicul prin diferite emoții. Întrebată dacă mai dorește să facă filme, actrița a povestit tot ce simte legat de acest aspect, pentru click!. „Tot ce am făcut până în această etapă a vieții am făcut cu o imensă plăcere. Iubesc această profesie cu toată inima. Sigur că îmi doresc”, a explicat actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×